Beste droogmolen

 
 
 

Bent u op zoek naar een goede droogmolen en wilt u weten welke droogmolen u het beste kunt kopen? Er worden verschillende soorten droogmolen te koop en de prijzen lopen nogal uiteen. U hebt al een droogmolen van een paar tientjes, maar u kunt ook kiezen voor een duurdere variant. Maar wat is op dit moment nu eigenlijk de beste droogmolen en welke droogmolen past het beste bij uw persoonlijke voorkeuren en wensen? 

De beste droogmolens op een rijtje:

Afbeelding

Product


Onze beste koop!

Brabantia droogmolen Lift-O-Matic Advance 50 meter

Beste koop droogmolen

                  óf

Leifheit Droogmolen Lino Pop-up 140

Beste droogmolen met voet

óf

Brabantia wanddroger WallFix

Beste droogmolen aan de muur

óf

ProPlus droogmolen

Beste droogmolen voor binnen

óf

 
 
 
 

Producteigenschappen

ONZE BESTE KOOP

Brabantia droogmolen Lift-O-Matic Advance 50 meter

Beste koop droogmolen

óf

Leifheit Droogmolen Lino Pop-up 140

Beste droogmolen met voet

óf

Brabantia wanddroger WallFix

Beste droogmolen aan de muur

óf

ProPlus droogmolen

Beste droogmolen voor binnen

óf

Met een droogmolen droogt u uw was energiezuinig. En is nog een voordeel voor als u uw was droogt aan een droogmolen. Was die buiten is gedroogd ruikt veel frisser en lekker dan was die uit de droger komt. En bedenkt u zich dan eens hoeveel energie u dan hebt bespaart, dat is dan dubbel genieten.

We hebben de beste droogmolens in de verschillende categorieën voor u op een rijtje gezet. We hebben daarbij voor u gelet op de bediening, de prijs-kwaliteitsverhouding, het gebruiksgemak en ook de meegeleverde accessoires. Per product benoemen we de diverse mogelijkheden, de voordelen en natuurlijk ook de nadelen van het apparaat. Zo heeft u een goed en eerlijk beeld van wat u van het product mag verwachten.  

In dit artikel staan achtereenvolgens de beste koop droogmolen, de beste droogmolen met voet, de beste droogmolen aan de muur en de beste droogmolen voor binnen. Zo kunt u nog eenvoudiger de beste droogmolen kiezen.   

Bent u op zoek naar een droogmolen dan zijn er veel soorten waar u uit kunt kiezen. Zo zet u een droogmolen met een zogenaamd grondanker stevig in de grond vast of op uw terras. En zo zijn er ook nog diverse formaten droogmolens, van heel grote tot de wat kleinere exemplaren. Er zijn zelfs droogmolens die u aan de muur kunt bevestigen. Dat is voor erg handig voor als u geen grote tuin heeft of helemaal geen tuin of terras heeft.

Maar wat is voor uw situatie nu de beste koop? En waar moet u allemaal opletten als u een droogmolen wilt aanschaffen. Er is veel keuze qua droogmolens, maar welke past nu het beste bij u? Bedenk van tevoren goed wat voor eisen u aan uw droogmolen stelt. 

Met onze duidelijke koopgids, leuke tips en praktische informatie leest u binnen een paar minuten eigenlijk alles wat u moet weten over droogmolens. Zo weet u meteen met welke aspecten u rekening moet houden bij het uitkiezen van een goede droogmolen. Gaat u mee met een kennismakingsreis met de beste droogmolens van 2020?

 
 
 
 
 
 
 
 

Beste koop droogmolen |  Brabantia droogmolen Lift-O-Matic Advance

 

Bent u op zoek naar een wat grotere droogmolen voor in uw tuin, dan is de Brabantia droogmolen Lift-O-Matic Advance 50 meter voor u de beste koop op dit moment. Deze droogmolen is gemakkelijk te bedienen dankzij het zogenaamde Easy-Lift-systeem.

De hoogte van de droogmolen is in te stellen van 149 tot 197 centimer. De Lift-O-Matic Advance is voorzien van een afsluitbaar grondanker waardoor de droogmolen stevig en stabiel staat in uw tuin of op uw terras.

Licht en toch stevig

De Brabantia droogmolen Lift-O-Matic Advance 50 meter is een lichte en eenvoudig te bedienen droogmolen. Ondanks dat staat de molen stevig en kan deze behoorlijk wat wind hebben. U hoeft niet bang te zijn dat deze droogmolen geen lang leven beschoren is.

Draait soepel rond

Een droogmolen dient, natuurlijk, ook rond te draaien bij wind. Dat zorg ervoor dat de was sneller droogt. De Lift-O-Matic droogmolen draait soepel en vloeiend rond bij het minste zuchtje wind. Met als resultaat was die sneller droog is en ook fris ruikt.

Beschermhoes

Koopt u de Brabantia droogmolen Lift-O-Matic Advance online, dan wordt deze geleverd met een weerbestendige beschermhoes en een tasje voor eventuele wasknijpers. De hoes is erg handig, aangezien een droogmalen negen van de tien altijd buiten zal blijven staan.

Ophangen van kledinghangers

In de armen van deze droger zitten speciale gaatjes. Die zijn bedoeld voor het ophangen van kledinghangers met uw fijnere wasgoed, zoals bijvoorbeeld wollen truien of wat duurdere overhemden. Een ander fijn bijkomend voor is dat de drooglijnen van deze droger ook met nat wasgoed altijd strak blijven staan. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over schone was die opeens op de grond hangt.

Grondanker

Deze droogmolen dient te worden geplaatst met behulp van een grondanker. Sowieso staat deze molen daardoor iets minder stevig. Het plaatsen van het grondanker in de grond, werd door een aantal gebruikers ook wel als lastig ervaring. Er wordt zelfs aangeraden een hamer te gebruiken om het grondanker in de grond te krijgen.

Gemakkelijk uitklapbaar

We zeiden het al, door het zogenaamde Easy-Lift-systeem is de Brabantia droogmolen Lift-O-Matic Advance 50 meter gemakkelijk in en uit te klappen. Sommige gebruikers wel de ervaring dat ‘het laatste stukje’ wat betreft het uitklappen in het begin wat lastig ging. Na meerdere keren deze molen te hebben gebruikt, ging dat ook wat makkelijker.

Kortom, een prima droogmolen die aan alle verwachting voldoet. Stevig en weerbestendig maar toch comfortabel in gebruik. Zeker geschikt als u een wat groter gezin heeft. Is de prijs voor u geen belemmering dan is de aanschaf van deze molen zeker het overwegen waard.

Wellicht voor sommigen wat duur in de aanschaf. 

Voordelen

 • Biedt veel ruimte
 • Gemakkelijk in gebruik
 • Uitgebreide set aan accessoires (beschermhoes en wasknijperzak)

Nadelen

 • Wellicht voor sommigen wat duur in de aanschaf
 • Staat iets minder stevig dan een molen die met een betonhuls wordt geplaatst 
 • Goede kwaliteit en lange levensduur

Conclusie

Wanneer u op zoek bent naar een goede droogmolen die veel ruimte biedt, gemakkelijk is in gebruik en met veel accessoires wordt geleverd dan is de Brabantia droogmolen Lift-O-Matic Advance 50 meter een goede keuze. Het nadeel is dat het wat duurder in de aanschaf is en dat het minder stevig staat dan een molen waarbij een betonhuls wordt geplaatst.  

 
 
 
 

Beste droogmolen met voet | Leifheit Droogmolen Lino Pop-up 140

 
 

Bent u op zoek naar een kwalitatieve droogmolen met voet? Heeft u geen tuin of een wat groter terras, dan is de aanschaf van een droogmolen die voorzien is van een voet wellicht een uitkomst voor u.

Eentje die u bijvoorbeeld ook gemakkelijk meeneemt naar bijvoorbeeld de camping. Kijkt u dan vooral eens naar de Leifheit Droogmolen Lino Pop-up 140. 

Dit is naar onze mening de beste droogmolen met voet op dit moment. 

Mogelijkheden en bediening:

Dit is een compacte en lichtgewicht droogmolen, die u gemakkelijk overal mee naar toe neemt. Klapt u de droogmolen uit, dan is deze 112 centimeter hoog, 78 centimeter breed en 115 centimeter lang. Alles bij elkaar biedt deze droogmolen ruimte aan één lading wasgoed. Moet u de droogmolen weer opruimen? Ook dat is een fluitje van een cent, met behulp van een knop boven op de molen klapt u eenvoudig de armen in en weer uit. Is de Leifheit Droogmolen Lino Pop-up 140 eenmaal ingeklapt, dan meet deze slechts 12 centimeter.

Ruimte voor kleine wasjes

De Leifheit Droogmolen Lino Pop-up 140 is een compacte droogmolen. Door zijn beperkte afmeting heeft deze niet veel ruimte nodig, maar kunt u er ook weinig was op kwijt. En het drogen van langere kleding zoals broeken en jurken is door de geringe hoogte van deze molen niet mogelijk.

Voet

Deze droogmolen is voorzien van een voet. Hierdoor kunt u de droogmolen overal kwijt. Hoe en waar u ook woont. Op uw balkon of gewoon binnen, de Lino Pop-up 140 neemt sowieso weinig plek in beslag.

Gemakkelijk en snel op te zetten

De Leifheit Droogmolen Lino Pop-up 140 is bovenop voorzien van een speciale knop. Deze knop gebruikt u om de molen gemakkelijk en snel in en uit te klappen. Ingeklapt kunt u deze molen gemakkelijk, door zijn compacte formaat, opbergen.

Handig voor op de camping

Gaat u regelmatig, bijvoorbeeld ieder weekend, naar de camping? Dan is de aanschaf van deze droogmolen zeker het overwegen waard. Door zijn compacte formaat is deze gemakkelijk te plaatsen op wat krappere plekken zoals in de tent, of in uw caravan. En doordat deze molen zo licht is neemt u deze ook weer gemakkelijk mee naar huis.


Meegeleverde accessoires:

Bestelt u deze droogmolen online, dan krijgt u er standaard een beschermhoes bijgeleverd. Zo verlengt u in ieder geval de levensduur van deze droogmolen.

Kortom, de Leifheit Droogmolen Lino Pop-up 140 is een droogmolen die prima geschikt is voor mensen zonder tuin, mensen die klein behuisd zijn om voor gebruik op de camping. Door de voet is deze droogmolen eenvoudig overal te plaatsen, zelfs binnen. Door de geringe afmeting kunt u niet veel was kwijt aan deze droogmolen.  

 

Niet geschikt voor het ophangen van langere kleding

Voordelen

 • Compact en licht formaat
 • Door de voet is deze overal te plaatsen, zelfs in huis te gebruiken
 • Eenvoudig in en uit te klappen

Nadelen

 • Biedt plaats aan één was
 • Niet geschikt voor het ophangen van langere kleding
 

Conclusie

Wanneer u op zoek bent naar een kwalitatieve droogmolen met voet, dan is de Leifheit Droogmolen Lino Pop-up 140 de beste keuze voor u. Het heeft een compact en licht formaat en is door de voet vrijwel overal te plaatsen, u kunt het zelfs in huis gebruiken. Het in- en uitklappen gaat heel eenvoudig. Kortom kind kan de was doen. Helaas biedt het plaats om slechts een was op te hangen en is het niet geschikt voor het ophangen van langere kleding. Is dat voor u geen probleem dan is de De Leifheit Droogmolen Lino Pop-up 140 een prima aankoop.

 
 
 
 
 
 

Beste droogmolen aan de muur |  Brabantia wanddroger WallFix

 
 
 

Bent u op zoek naar een compacte droogmolen voor aan de muur? Dan is de Brabantia wanddroger WallFix een goede keuze voor u.

Een van de beste droogmolens voor aan de muur is de Brabantia wanddroger WallFix 24 meter. Deze is zowel binnen als buiten te gebruiken. Deze wanddrogers zijn vrij eenvoudig in gebruik en weinig ruimte in beslag.   

Mogelijkheden en bediening:

Zelfs voor de wat kleinere huishoudens bestaan er droogmolens, hoewel de term droogmolen in dit geval niet juist is maar daarover later meer. Dergelijke drogers zijn kleiner van formaat en kunt u soms zelfs aan de muur bevestigen.

Compacte afmetingen

Eigenlijk is de term droogmolen niet de juiste term in dit geval en zouden we dit type droger een wanddroger moeten noemen. In ieder geval laat de Brabantia wanddroger WallFix zich eenvoudig aan een muur bevestigen. De droger is, door zijn beperkte afmetingen, geschikt voor de was van een kleiner gezin of een huishouden van één persoon. De totale breedte van de Brabantia wanddroger WallFix is 1,80 meter en heeft deze heeft een lengte van 1,82 meter. 

 

Droogmolen of wanddroger

Hoewel de term droogmolen bij dit soort systemen ook wordt gebruikt, is deze eigenlijk niet juist. De Brabantia wanddroger WallFix 24 meter wordt soms, ten onrechte, een droogmolen voor aan de muur genoemd. Echter draait deze niet rond en is dus eigenlijk geen droogmolen. Maar goed, dat is een detail. De droger draait dus niet rond en wordt daarom eigenlijk ook een wanddroger genoemd. Wilt u deze wanddroger buiten hangen, dan kunt u de meegeleverde beschermhoes gebruiken om de droger te beschermen tegen weer en wind.

Bespaart ruimte

Gebruikt u de Brabantia wanddroger WallFix 24 meter dan bespaart u zeeën van ruimte. De droger is met een handbeweging gemakkelijk in en uit te klappen. En is de droger eenmaal uitgeklapt dan hangt deze ook niet echt in de weg.

Stevige prijs

Deze droger blinkt uit in compact formaat en een handig in en uitklapsysteem. Ook de kwaliteit van het gebruikte materiaal en sterk en duurzaam. De prijs is er dan ook wel naar, sommige gebruikers vonden de prijs die ze moesten betalen zelfs wel wat aan de stevige kant.

Lange levensduur

Alhoewel het een prijzig apparaat is, daar staat tegenover dat deze droger lang meegaat en bestaat uit een zeer stevige constructie die een langere levensduur dan ook garandeert.

Kortom, heeft u weinig ruimte in de de tuin, op het balkon of terras (of binnen), dan is deze wanddroger voor u een prima oplossing. De hoeveelheid was die u kwijt kunt is wel wat beperkt, dit is dan ook een droger die eigenlijk bedoelt is voor de kleinere huisgezinnen of mensen die alleen wonen. Past de prijs van deze droger in uw budget, dan is een aanschaf zeker het overwegen waard.

De machine is kwetsbaarder is voor problemen, omdat het klein en licht van gewicht is

Voordelen

 • Neemt heel weinig ruimte in beslag
 • Makkelijk te bedienen 
 • Wordt geleverd met beschermhoes voor buiten

Nadelen

 • Flink aan de prijs
 • Draait niet rond
 • Kan een beperkte hoeveelheid was drogen
 

Conclusie

Wanneer u op zoek bent  naar een goede droogmolen voor aan de muur, dan is de Brabantia wanddroger WallFix 24 meter een goede keuze voor u. Het neemt heel weinig ruimte in beslag, is gemakkelijk te bedienen en wordt geleverd met een beschermhoes voor buiten. Het nadeel is dat de molen niet kan ronddraaien en maar een beperkte hoeveelheid was kan drogen. Ook is het hoge prijskaartje een reden waarom u het toch liever in de winkel laat "hangen" 

 
 
 
 

Beste droogmolen voor binnen | ProPlus droogmolen

 
 

Bent u op zoek naar een droogmolen met voet die u binnen kunt plaatsen dan is de ProPlus droogmolen met voet Ø150 cm 140 cm aluminium voor u de beste keuze.

Mogelijkheden en bediening:

De ProPlus droogmolen is een compacte droogmolen die niet direct in de weg zal staan bij u in huis. De ProPlus droogmolen is 150 centimeter breed en 140 centimeter hoog. De hoogte is ook verder niet in te stellen. Ingeklapt is de molen gemakkelijk op te bergen zodat deze u verder niet in de weg zal staan.

Licht van gewicht

Deze droogmolen is gemaakt van aluminium. Hierdoor is deze licht van gewicht maar ijzersterk. U kunt de droogmolen zonder enige moeite verplaatsen of zelfs meenemen naar bijvoorbeeld de camping.

Alternatief om was te drogen

Een droogmolen voor binnen zoals deze ProPlus droogmolen is natuurlijk een mooie oplossing als u uw was binnen wilt drogen. Hij zal niet direct in de weg staan en u kunt er voldoende was aan kwijt. 

Geleverd met drie haringen

Wilt u de ProPlus droogmolen met voet Ø150 cm 140 cm aluminium toch buiten gebruiken? De drie meegeleverde haringen zorgen ervoor dat deze droogmolen op uw grasveld kan worden vastgezet. En met de extra meegeleverde beschermhoes is deze droogmolen beschermt tegen weer en wind.

Kortom, de ProPlus droogmolen is een compacte droogmolen die ook prima binnen te gebruiken is. Dankzij zijn compacte formaat zal de molen niet snel in de weg staan. Wilt u de molen wel buiten gebruiken, dan kunt u deze extra stevig vastzetten dankzij de meegeleverde extra haringen.

Het apparaat en de onderdelen zijn niet vaatwasserbestendig. 

Voordelen

 • Licht van gewicht maar ijzersterk
 • Compacte afmetingen, staat dus niet in de weg
 • Wordt geleverd met handige extra’s

Nadelen

 • Niet in hoogte in te stellen
 • Het schoonmaken is een werkje
 

Conclusie

De ProPlus droogmolen is licht van gewicht maar ijzersterk, heeft compacte afmetingen en staat daarom niet snel in de weg. Tevens wordt het standaard geleverd met handige extra's. Een minpuntje is dat het niet in hoogte te verstellen is. 

 
 

Koopgids met tips

Wilde we vroeger onze was buiten te drogen hangen, dan moesten we een plek zoeken voor een wasrek of ergens in de tuin lijnen spannen. Een heel gedoe, waardoor u vaak langer bezig was met een geschikte plek zoeken dan daadwerkelijk de was op te hangen. Gelukkig heeft op dit gebied de innovatie ook niet stil gestaan, want nu kunnen we het gemak van een droogmolen ervaren.

Maar waar let u nu op als u een droogmolen wilt kopen? Is de prijs voor u belangrijk? Of hoe groot de molen is? En hoe zet u de molen vast? Zoveel te kiezen, en zoveel mogelijkheden, maar wat is nu voor u de beste keuze als het op droogmolens aankomt? Met behulp van deze koopgids geven we u wat algemene informatie die de keuze voor een droogmolen wellicht een stuk makkelijker zal maken.

Budget

De eerste vraag die u zich moet stellen is ‘ Wat is mijn budget?’ De echt duurdere molens zullen veel meer functionaliteiten hebben dan de goedkopere exemplaren. Dat wil dan overigens niet zeggen dat de duurdere altijd beter zijn of de goedkopere slechter.

Voetanker of grondanker

Een droogmolen voor in uw tuin komt, sowieso, in verschillende formaten. Van de wat compactere modellen voor de kleine huishoudens, tot de grotere waar u meerdere wassen aan kwijt kunt. Belangrijk is om te kijken naar hoe u de droogmolen wilt gaan vastzetten. Een droogmolen die staat kan of met een zogenaamd grondanker worden vastgezet of heeft een voet.

Betonanker

Een andere optie om een droogmolen te plaatsen is een zogenaamd betonanker. Een betonanker plaatst u wel in het beton, het is dus iets meer werk dan normaal gesproken. Voordeel is dat de molen erg stevig en stabiel staat. Nadeel is uiteraard dat u de droogmolen altijd maar op een enkele plek kwijt kunt. Gebruikt u de molen niet dan kan het betonanker worden afgedekt met de bijbehorende dop. Zo voorkomt u dat deze veel met viezigheid of regenwater komt te staan.

Grondanker

Met een grondanker zet u de droogmolen vast op uw grasveld of terras. De molen staat dan altijd op een enkele vaste plek. Het grondanker wordt in de grond ingegraven waarna u de droogmolen erin kunt plaatsen. Is de droogmolen voorzien van een voet, dan kunt u deze eigenlijk overal plaatsen waar u op dat moment de molen wilt hebben staan. Uiteraard is het zo dat een droogmolen voorzien van een grondanker meestal net iets steviger staan dan die met een voet. Alhoewel dat niet altijd zo lijkt te zijn. Lees dus goed voordat u tot de aanschaf van een molen overgaat de reviews altijd goed. Dan komt u in ieder geval niet voor verrassingen te staan.

Opbergen

Het opbergen van een wat grotere droogmolen kan soms een lastige uitdaging zijn. De meeste mensen laten een droogmolen dan ook vaak, na gebruik, buiten staan. Belangrijk is in dit geval wel dat u de molen afdekt met een beschermhoes. Overigens wordt bij de meeste droogmolens standaard een beschermhoes meegeleverd om de levensduur van uw molen te verlengen. Er zijn natuurlijk ook kleinere modellen droogmolens, bijvoorbeeld handig voor op die camping. Degelijke droogmolens laten zich wat gemakkelijk opbergen. Maar ook hiervoor geldt dat u er wel plek voor moet hebben.

Voor binnen of buiten?

De eisen die u stelt aan een droogmolen die u binnen gebruikt, zijn natuurlijk heel anders dan aan een droogmolen die u buiten gebruikt. Een droogmolen voor binnen moet een klein formaat hebben, compact zijn en gemakkelijk zijn op te bergen. En een droogmolen die u binnen gebruikt moet vooral niet in te weg staan, als u deze gebruikt maar zeker ook niet als u hem opruimt. En eerlijk gezegd zijn de meeste droogmolens voor binnen geen echte molens. Sommige droogmolens voor binnen kunnen namelijk niet ronddraaien zoals een droogmolen voor buiten wel doet. Een droogmolen die op een voet staat kan in dit geval meestal wel ronddraaien, een droogmolen voor aan de wand niet.

Droogmolens voor kleine wasjes

Bent u alleenstaand of heeft u een wat kleiner huisgezin, ook dan kan een droogmolen zeker een uitkomst bieden. Dan kunt u het best kiezen voor een droogmolen met een drooglegde van 40 meter. Er zijn zelfs modellen te koop met een drooglengte van 24 meter. Prima te gebruiken voor de kleine wasjes.

In- en uitklappen

Een droogmolen in- of uitklappen kan soms een zwaar klusje zijn. Zeker bij de grotere modellen is het lastig om de molen in de juiste stand te zetten. De meeste, duurdere, droogmolens zijn daarom ook uitgerust met een zogenaamd liftsysteem. Een droogmolen die voorzien is van een liftsysteem kan zijn uitgerust met een trekkoord of een voetpedaal. Dat maakt het in- en uitklappen van de molen een stuk eenvoudiger in ieder geval. Zeker handig als u al wat op leeftijd bent of gewoon niet zo sterk.

Droogmolens voor aan de muur

Een droogmolen voor aan de muur is de ideale oplossingen voor de kleinere tuin of op uw balkon. Deze molen bevestigd u, zoals de naam al zegt, aan de muur. Eigenlijk is de term molen geen juiste term, deze wanddrogers (want dat zijn het eigenlijk) kunnen niet ronddraaien. Een wanddroger heeft over het algemeen een drooglengte van 24 meter. Hier kunt u een was van gemiddeld 20 kilo aan kwijt. Overigens is een goed alternatief voor een eventuele droogmolen voor binnen gebruik een zogenaamde droogtorens. Deze zijn ook meestal compact, staan dus niet in de weg, en, doordat er vaak wielen aan de onderkant zitten, gemakkelijk te verplaatsen.

In hoogte verstelbaar

Sommige droogmolens zijn in hoogte in te stellen. Dat is wel zo handig en maakt het ophangen van de was een stuk comfortabeler dan wanneer u moet bukken of teveel moet reiken.

Hoe groot is uw huishouden

Hoe groot uw droogmolen moet zijn hangt vooral samen met de grootte van uw huishouden. Ben u alleenstaand of woont u samen, dan is een drooglengte van 24 of 40 meter vaak voldoende. Heeft u een groot gezin, dan kan het snel gaan met het volraken van uw wasmand, en zeker als u kleine of opgroeiende kinderen heeft. Kies is dat geval dan voor een  drooglengte van 50 of zelfs 60 meter. Dan weet u zeker dat u een behoorlijk hoeveelheid was in een enkele keer kunt drogen.

De juiste droogmolen voor u

De keuze voor een droogmolen hangt met een heleboel factoren samen. Zo zijn er dus nogal wat punten waar u op moet letten voordat u overgaat tot de aanschaf van een droogmolen. En dan nog, hoe weet u of de droogmolen die u wilt kopen ook wel goed zal bevallen? Hoe weet u zeker dat dat geen miskoop zal zijn. Met de onafhankelijke reviews van klesto.nl weet zeker dat u altijd de juiste keuze maakt. Of het nu gaat om de keuze voor een droogmolen, robotstofzuiger of soepmaker. Bij klesto.nl bent u aan het juiste adres.

Welke droogmolen u ook kiest, we hopen dat u er jaren plezier aan zult beleven.