Tefal strijkijzer

Met een Tefal strijkijzer strijk je snel en eenvoudig. Ze zijn gebruiksvriendelijk en geschikt om de strijd aan te gaan met de hardnekkigste kreukels. De speciale strijkzolen van Durilium zijn zo glad dat u makkelijk over uw kleding heen glijdt en strijken een licht klusje wordt. En dankzij het anti-kalksysteem zijn de strijkijzers makkelijk te onderhouden en geschikt voor krachtige strijkprestaties.

Tefal bestaat sinds 1956. De vooruitgang die het bedrijf sinds die tijd heeft geboekt is een hele prestatie. Tefal wil producten en diensten bieden die u helpen te genieten van lekkere, gevarieerde en gezonde maaltijden en die de dagelijkse taken voor uzelf, uw gezin en uw vrienden makkelijker maken. Tefal, dat is slim bedacht.

Klesto is ermee bekend dat de consument de strijkijzers van Tefal en Philips als eerste oproept. We zullen deze dan ook wat verder uitdiepen. Hieronder maken ziet u een top 3 van de Tefal strijkijzers:

Beste Tefal stoomstrijkijzer

Tefal onderscheid haar assortiment in 3 onderdelen namelijk: Basis, Comfort en Premium. Voor ieder wat wils. Dat is slim bedacht. Omdat wij het gaan hebben over de beste keus in het territorium van Tefal, hebben we het premium aanbod voor u uitgezocht. Dit aanbod bestaat uit 7 strijkijzers die allemaal in het bezit zijn van krachtige prestaties.

Waar hebben we zoal op geselecteerd? We hebben vooral gekeken naar de stoomproductie per minuut, de extra stoomstoot, de stoomdruk, of het apparaat de optie had voor verticaal stomen, de opwarmtijd, de strijkzooltechnologie, duurzaamheid van de strijkzool, de inhoud van de watertank, anti-kalk functie, enzovoorts.

Tefal Ultimate anti-calc FV9788

Tefal strijkijzer
Tefal Ultimate Anti-Calc FV9788

De Tefal Ultimate anti-calc is als beste uit onze test gekomen. Het moet wel een goede test zijn aangezien het strijkijzer ook bij Kieskeurig als ”best reviewed” werd aangesteld. In bijna alle specificaties was deze jongen de beste van de klas. Nou moeten we er wel bij zeggen dat het verschil niet extreem hoog is. De kwaliteit van Tefal is gewoon goed, en dat willen ze bij alle producten laten zien.

Duurzame en krachtige strijkprestaties

Tefal gaat voor optimale prestaties. Het ijzer brengt pure strijkkracht binnen handbereik en zelfs de meest veeleisende strijksessies kunnen te lijf worden gegaan met de beste resultaten.

Exclusieve kalkverzamelaar

De exclusieve, uitneembare kalkverzamelaar zorgt voor duurzame stoomprestaties. De kalkverzamelaar vangt kalkdeeltjes op, is hiernaast zeer makkelijk te reinigen en garandeert duurzame stoomprestaties

Continue stoomproductie van 55 gram per minuut

U kunt zich voorstellen dat u met 55 gram stoom per minuut uitstekende resultaten kunt halen. Snelle en efficiënte resultaten. Er zullen echter altijd kreukels zijn die er maar niet uit willen, hoe vaak u de kreukel ook strijkt. Hiervoor wordt de Tefal strijkijzer geleverd met een extra stoomstoot van 230 gram per minuut wat een nette prestatie is. Door het vermogen van 3000 watt is het apparaat binnen enkele minuten op temperatuur.

Tefal strijkzool
Durilium Airglide technologie

Durilium Airglide technologie

Elke fabrikant probeert zijn eigen snufjes toe te passen op zijn strijkzolen. Zo ook Tefal. Zij zijn hier echter erg goed in en dat blijkt ook bij dit model. Het is moeiteloos strijken door het glijvermogen en de maximale stroomverdeling

Waterreservoir

Zoals alle premium Tefal strijkijzers is ook dit strijkijzer voorzien van een waterreservoir van 350 milliliter. Deze hoeft dus niet vaak te worden bijgevuld.

Kortom, dit is het ultieme Tefal strijkijzer waarmee u de strijd kunt aangaan tegen een berg wasgoed.

Voordelen
 • Speciale strijkzool voor het ideale strijken
 • Ingebouwd anti-kalk systeem voor duurzame prestaties
 • Continue stoomhoeveelheid van 55 g/min. en stoomstoot van 230 g/min. zorgt voor efficiënte resultaten
 • Het waterreservoir van 350 milliliter hoeft niet vaak te worden bijgevuld

Bekijk de actuele prijs op Bol.com

Nadelen
 • U moet handmatig instellen welke temperatuur het meest geschikt is voor uw strijkgoed
 • De stoom komt niet in de tip van de strijkzool, in tegenstelling tot vergelijkbare modellen
 • Met een gewicht van 1,9 kilo is dit ijzer vrij zwaar

Beste Tefal stoomgenerator

Ook bij de stoomgeneratoren onderscheid Tefal haar assortiment in drie delen. Premium, comfort en basic. Wij gaan voor de beste. Premium.
Tefal heeft in het premium assortiment een aanbod van 10 generators. 10 generators met uiterst hoge kwalitatieve functies. Wij moesten goed zoeken wat nou de beste was,

Stoomgenerator Tefal
Tefal Pro Express Care GV9070

als we de prijs meewogen in het zoekproces. Dit hebben we gedaan. Hieronder leest u wat u volgens ons kunt kopen als u de beste Tefal stoomgenerator aan het werk wil zien.

Tefal Pro Express Care GV9070

Uit de 3 producten sprongen er 3 boven onze selectie uit. We hebben alle stoomgenerators met elkaar vergeleken op alle soorten specificaties. Vermogen, continue stoomproductie, stoomstoot, stoomdruk, is de machine in het bezit van een hoge druk stoomgenerator, kan het product verticaal stomen, opwarmtijd, strijkzool technologie, inhoud waterreservoir, automatisch uitschakelen, prijs, enzovoorts. Een hoop dingen waar u zich helemaal niet mee bezig wilt houden. Wij doen het graag voor u.

Vermogen

Onze beste keus van fabrikantenmerk Tefal is qua vermogen even sterk als zijn soortgelijke. 2400 watt. Gewoon goed. Een continue stoomproductie van 120 gram per minuut. Tefal trekt deze specificatie door heel het premium assortiment. Elke generator heeft deze eigenschap. Met de stoomstoot verrast Tefal ons echter. Waar de Pro Express Control Plus een stoomstoot van 220 g/min geeft, overtreft Tefal het met dit apparaat door een stoomstoot van 500 gram per minuut. Dat is echt veel. Met een stoomdruk van 7,2 bar blaast de machine moeiteloos de stoom door dikste kleding wat u een hoop tijd bespaart. Dat is slim bedacht.

 • Hogedruk stoomgenerator
 • Verticaal stomen
 • Anti-kalsysteem
 • Comfortabele handgreep

Supersnel en krachtig strijken voor perfect verzorgde kleding

anti-kalksysteem Tefal
Tefal anti-kalkstysteem

De pro Express Care is de hoge druk stoomgenerator die uw kleding optimaal verzorgt. Bijvoorbeeld dankzij de dubbele bescherming. De exclusieve Spiral Protect zet druppeltjes vuil om in stoom en voorkomt zo vlekken en met de kalkverzamelaar verwijder je kalk in een handomdraai.

De slimme technologie zorgt ervoor dat 3 optimale combinaties van stoom en temperatuur perfect zijn afgestemd op de stof die u strijkt. Hiernaast is er nog de supergladde AutoClean strijkzool voor optimaal strijken, het vergrendelsysteem voor het makkelijk en veilig verplaatsten, de automatische snoeropwikkeling en het afneembare waterreservoir voor het ideale bijvullen maakt het af.

Meer uitleg lijkt ons overbodig. Dit is een apparaat wat u kunt aanschaffen als u simpelweg de beste stoomgenerator in uw bezit wilt hebben. Als laatste een klein overzicht van de voor, en nadelen.

Voordelen

 

 • Goedkoop vergeleken met soortgelijke modellen
 • Speciale strijkzool voor het ideale strijken
 • Ingebouwd anti-kalk systeem voor duurzame prestaties
 • Tijdsbesparing door hogedruk-technologie
 • Zeer krachtige stoomstoot van 500 g/min voor extra dikke stoffen
 • Smart technologie met 3 instellingen voor alle verschillende stoffen

Bekijk de actuele prijs op Bol.com

Nadelen
 • We hebben onze best gedaan om een minpunt te ontdekken maar deze zijn er simpelweg niet.

Wilt u meer weten over strijkijzers of andere modellen bekijken? Ga dan naar onze pagina over de beste strijkijzers van 2018. Hier vind u ook een koopgids waar de moeilijke specificaties voor u worden beschreven.