Slowjuicer of blender

Slowjuicer vs blender

Wat is nu beter, een slowjuicer of een blender? Deze vraag horen we de laatste tijd steeds vaker. Hier krijgt u duidelijk antwoord, compleet met tekst en uitleg. Volgt u de hype van de slowjuicer versus de blender? Er gaan namelijk verhalen in de ronde over de grote gezondheidsvoordelen van slowjuicers.

Zijn deze lovende berichten waar of niet waar en is een slowjuicer nou echt of juist helemaal niet gezonder dan een blender? Ook dat zoeken we hier uit. Met keiharde feiten, want klesto.nl neemt geen blad voor de mond. Door onze onafhankelijke onderzoeken van de beste foodprocessors, blenders en sapcentrifuges zijn we prima op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Meer lezenSlowjuicer of blender

Wat is een keukenmachine

Wat is een keukenmachine

Bent u op zoek naar een keukenmachine? Grote kans dat het internet u op het verkeerde been zet. Dat geldt zeker voor het woord keukenmachine. Dat levert u een berg aan verwarrende resultaten op. Tenslotte is elke machine voor in uw keuken een keukenmachine, anderzijds is er maar één echte keukenmachine. Volgens Klesto tijd voor een verhelderend blog.

Hierin informeren wij u op een heldere en objectieve manier over de verschillende keukenapparaten. Na het lezen van dit blog bestaan er voor u geen onduidelijkheden meer en weet u het verschil tussen de diverse keukenapparaten. Met deze kennis zoekt u op het web direct naar het juiste apparaat. Of beter nog, u blijft gewoon op de onafhankelijke site van Klesto. Want daar leest u ook alles over de beste keukenapparatuur! Klesto doet namelijk al lange tijd uitgebreid en onafhankelijk onderzoek naar diverse huishoudelijke apparaten. Klesto onderzoekt in uw belang!

Meer lezenWat is een keukenmachine

Vliegenpoep verwijderen

Huisvlieg op hor

Vliegenpoep op onze spulletjes, het overkomt ons allemaal wel eens. Heeft u ook wel eens last van vliegen in uw huis en wilt u weten hoe u de uitwerpselen van vliegen simpel en adequaat kunt verwijderen? De veilige en beste methodes om vliegenpoep te verwijderen vindt u hier.

Vaak valt het niet eens op, vliegenpoep in huis, tot u van dichtbij ziet dat uw mooie lamp, apparatuur of raamkozijnen onder de zwartbruine stipjes zitten. Hoe verwijderd u vliegenpoep en wat moet u bij het schoonmaken van vliegenpoep beslist niet doen?

Meer lezenVliegenpoep verwijderen

Ei koken

Ei koken

Een ei koken, het lijkt zo simpel maar toch gaat er best vaak iets mis. Is uw gekookte eitje af en toe niet ook echt goed gelukt? Een te hard of te zacht gekookt eitje kan uw ochtendhumeur behoorlijk bederven en daar gaan we hier iets aan doen.

Hoe kookt u het perfecte ei en wat kunt u doen om het ei tijdens het koken niet te laten barsten? Alle trucjes over het koken van een lekker eitje vindt u hier. Is het beter om een ei te koken in een pannetje water of moeten we misschien toch overstappen naar de eierkoker? De voor en nadelen van beide methodes zetten we voor u op een rijtje.

Meer lezenEi koken

Ramen wassen

Ramenwasser

Wie een huis, flat of appartement bewoont, krijgt er vroeg of laat mee te maken. Zodra de zon genadeloos naar binnen schijnt, kunnen we er niet meer onderuit en worden we met de harde waarheid geconfronteerd. Het wassen van de ramen.

De gelukkigen onder ons die de glazenwasser over de vloer krijgen, kunnen achterover gaan liggen om een boek te lezen in plaats van dit blog. Voor alle anderen die dit klusje zelf moeten klaren, geven wij in het onderstaande blog graag een aantal tips om uw ramen weer snel en streeploos schoon te krijgen. Wij belichten de ouderwetse methodes en middelen, maar ook wat de beste ruitenreiniger is. Zodat ook u daarna weer een hele poos achterover kunt gaan liggen. Wat het ramen wassen betreft dan.

Meer lezenRamen wassen

Blender recepten : voor de beste smoothies en meer

smoothies vruchten

Vertrouw eens wat meer aan uw blender toe

Philips Vacuüm blender
Philips Vacuüm blender

Daar staat ie dan te blinken op uw aanrecht. Een gloednieuwe blender, zorgvuldig uitgezocht na het lezen van het onafhankelijk advies van Klesto over de beste blender.
Dat was een goede keuze, maar u haalt letterlijk en figuurlijk nog meer uit uw blender na het lezen van ons blog. Hierin geven wij u tips over de beste, gezondste en lekkerste ingrediënten en blenderrecepten. Ook tippen wij u over een aantal mooie boeken over dit onderwerp. Want een mens is een gewoontedier. Mogelijk maakt u altijd op dezelfde wijze uw soepen, sauzen of smoothies. Met een kleine toevoeging of weglating bereikt u soms een ongekend (lekker) resultaat. Die inspiratie willen wij u graag aanreiken. Met variatie op een thema of combinatie van ongewone ingrediënten, scoort u bij uw gasten of huisgenoten vast hoge ogen.

Meer lezenBlender recepten : voor de beste smoothies en meer

Silvercrest slowjuicer

Silvercrest slowjuicer

Silvercrest logoHeeft u interesse in een keukenmachine van Silvercrest? Met prijzen om van te dromen lijkt het wel alsof de glanzende staafmixers, foodprocessors en slowjuicers speciaal op ons staan te wachten. Er is duidelijk een markt voor goedkope huishoudelijke apparatuur, maar hoe goed is Silvercrest en wat kunnen we ervan verwachten? Het antwoord op deze vragen vindt u hier.

Hebben we met het kopen van een Silvercrest slowjuicer een buitenkansje te pakken of een echte miskoop? Voor een prijs waar we bij een doorsnee webwinkel nog niet eens een accessoire voor onze keukenmachines kopen vinden we bij, of all places Lidl, een complete slowjuicer. Het assortiment blenders, keukenmixers en citruspersen van Silvercrest breidt zich daarbij ook steeds verder uit.

Wilt u weten hoe dat zit? Zoals altijd houdt het team van klesto.nl de vinger aan de pols. Door onze onafhankelijke onderzoeken naar huishoudelijke apparatuur kennen we de markt redelijk goed. Met uitgebreide testen over onder andere slowjuicers, blenders en sapcentrifuges besparen we onze lezers al jarenlang tijd en geld.

De bizar goedkope slowjuicer van Silvercrest is ons dan ook niet ontgaan. Zullen we spijkers met koppen slaan en dit eens tot op de bodem uitzoeken? U bent namelijk niet de enige die zich afvraagt wat nu het verhaal is achter Silvercrest, Lidl en de verbazingwekkend lage prijzen voor keukenmachines.

Meer lezenSilvercrest slowjuicer

Blender schoonmaken

Blender schoonmaken

Blender schoonmakenEen blender schoonmaken, hoe makkelijk of moeilijk is dat? Niet alle blenders zijn natuurlijk hetzelfde en vaak zijn de losse onderdelen niet geschikt voor de vaatwasser. Wilt u uw vieze blender schoonmaken in minder dan 2 minuten? De handigste schoonmaak methode voor blenders delen we graag met u. Wilt u het truukje doorvertellen? Dat mag, het schoonmaken van een blender is geen staatsgeheim, uw vrienden en kennissen mogen ervan meegenieten. Niemand wil uiteraard blender onderdelen, zoals schenkkan of messen, beschadigen of zelfs stukmaken. Toch is de hygiëne belangrijk, want wie lust er nou graag een smoothie uit een vieze blender?

Regelmatig ontvangen we bij klesto.nl dan ook mailtjes van onze lezers met de vraag: Hoe maak ik een blender schoon? Deze vraag beantwoorden we hier. Gelukkig is een blender schoonmaken een fluitje van een cent. Gemakkelijk, simpel en to the point, dat is waar we bij klesto.nl voor gaan. Heeft u ook een blender en gebruikt u het apparaat voor smoothies, soepen en sauzen? Prachtig, want een blender is, samen met de foodprocessor en de slowjuicer, ideaal om gezonde groentes en vers fruit te verwerken in uw maaltijden. In veel Nederlandse keukens is de blender dan ook een gewaardeerde kracht. Over blenders zijn we niet snel uitgepraat.

Wat kunt u wel doen met uw blender en wat moet u nou beslist niet doen? Ook hierover is best het een en ander te vertellen. Met onze handige tips haalt u het maximale uit uw blender. Wilt u weten wat de beste manier is om het klusje blender schoonmaken te beperken tot een werkje van 2 minuutjes? Dat gaan we doen, maar eerst even een lekkere smoothie. Daarna gaan we meteen beginnen met de schoonmaak.

Meer lezenBlender schoonmaken

Is een slowjuicer gezond?

Hoe gezond is slowjuicen nu eigenlijk en hoe zit het met de voordelen van tarwegras in uw dieet? Over slowjuicers wordt op het moment veel verteld en nog meer geschreven. Is Nederland klaar om massaal te gaan slowjuicen?

Slowjuicen gezondAls u alle reclames ziet en het grote aanbod van slowjuicers zou dat best mogelijk kunnen zijn. Belangstelling voor gezonde voeding is natuurlijk nooit verkeerd maar is tarwegras nou echt zo gezond? Dat gaan we hier eventjes haarfijn uitzoeken.

Bent u ook een liefhebber van verse groenten en fruitdrankjes? Dan heeft u misschien zelfs ook al een blender in huis voor het bereiden van smoothies. Tussen smoothies en sap zit best een groot verschil qua smaak en samenstelling. Over smaak valt niet te twisten en dat gaan we dan ook niet doen.

Heeft u de positieve verhalen gehoord over de slowjuicer en overweegt u om zo’n apparaat aan te schaffen? Of heeft u ons onderzoek over de beste slowjuicer van 2018 gelezen en bent u zo hier terecht gekomen? Uiteraard wilt u weten hoe het precies zit met de gezondheidsaspecten van de slowjuicer. Dat komt dan goed uit want klesto.nl maakt zich sterk voor onafhankelijk onderzoek naar huishoudelijke apparatuur. Onze belangstelling voor slowjuicers komt dan ook niet uit de lucht vallen.

Meer lezenIs een slowjuicer gezond?