Beste kledingstomer

Is een kledingstomer nou nuttig of juist weggegooid geld? En als u het nut van een kledingstomer inziet, welke is dan de beste voor uw persoonlijke situatie? Op deze en nog veel meer vragen krijgt u bij Klesto antwoord. Alle informatie over de beste kledingstomer van 2020, duidelijk, overzichtelijk en kritisch. Want over kledingstomers valt best het een en ander te zeggen.

Op deze pagina vindt u een gecategoriseerde selectie van de beste kledingstomers. Ga direct naar:

De beste kledingstomers van het moment:

Philips-Steam-Go-GC362

Onze beste koop! *60 dagen proef!

Philips GC365/80 Steam & Go Plus

Beste koop, compact en krachtig

óf

SteamOne Uniilys

SteamOne Stilys

Vervanger voor stomerij

óf

Tefal Access Steam Pocket DT3030

Tefal Access Steam Pocket DT3030

Ideaal voor op reis. Compact en functioneel

óf

Producteigenschappen

ONZE BESTE KOOP

Philips Steam&Go GC362 80

Beste koop, compact en krachtig

Philips-Steam-Go-GC362

óf

SteamOne Stilys

Vervanger voor stomerij

SteamOne Uniilys

óf

Tefal Acces Steam Pocket DT3030

Ideaal voor op reis. Compact en functioneel

Tefal Access Steam Pocket DT3030

óf

Wat is nu eigenlijk een kledingstomer en wat kunt u ermee? Een kledingstomer reinigt, door met kracht stoom uit te blazen textiel. Alle soorten textiel, want makkelijk en handzaam als de apparaten zijn, reinigt u de gordijnen, uw bankstel en zelfs uw autostoelen. Dat scheelt behoorlijk in de kosten. U hoeft geen geld meer uit te geven aan de stomerij of een speciale carwash. Met een goede kledingstomer kunt u het nu gewoon zelf.

Natuurlijk kunt u de kledingstomer, de naam zegt het al, ook gebruiken voor uw kleding. Om te verfrissen uiteraard, maar ook kreukels en vouwen kunt u met een kleding stoomapparaat uit uw kleding verwijderen. Sommige mensen zijn hier bijzonder enthousiast over terwijl anderen het maar niets vinden. Hoe nuttig of handig een kledingstomer kan zijn bepaald u uiteraard zelf.

Heeft u een hekel aan strijken maar moet uw kleding wel representatief zijn? Dan kan een kledingstomer uitkomst bieden. Het model kledingstomer dat u kiest bepaald trouwens voor een belangrijk deel het gemak dat u ervan heeft. De prijzen en modellen verschillen namelijk behoorlijk. Daarom hebben we het grote aanbod van kledingstomers onderzocht en hieruit verschillende apparaten geselecteerd. Kledingstomers die uitblinken door hun prestaties, goede prijs-kwaliteit verhouding en gemakkelijke bediening.

De beste koop kledingstomer van 2020 is gekozen uit tientallen merken en modellen. Ook voor in huis (of op kantoor) hebben we voor u de beste kledingstomer gevonden. U bespaart namelijk tijd door meerdere kledingstukken over elkaar te hangen tijdens het stomen. De kledingstomer moet daarvoor wel een bepaalde capaciteit hebben.

De SteamOne StilysSteamOne Stilys heeft al deze mogelijkheden. Gaat u vaak op (zaken)reis en baalt u al van het strijkijzer in uw koffer en de eeuwige zoektocht naar een strijkplank op uw bestemming? Ook dan kan een handzame kledingstomer uitkomst bieden. De beste kledingstomer voor op reis, de Tefal Access steam pocket past gemakkelijk in uw koffer en doet wat hij moet doen. Wilt u alles weten over het zelf stomen van kleding? Kom maar met ons mee.

Beste koop kledingstomer - Philips Steam&Go Plus GC365/80

Gemakkelijk handzaam en licht, de Philips Steam&Go Plus GC365/80 is het allemaal. Qua uiterlijk heeft de kledingstomer wel iets weg van een enorm scheerapparaat of als je naar de voorkant kijkt, lijkt de Steam&Go ook wel op een douchekop. We zullen het maar in het midden laten.

Het apparaat is gemaakt van hoogwaardig plastic, is 100% recyclebaar en gezien zijn populariteit hard op weg om een van de paradepaardjes van Philips te worden. Verkrijgbaar in de smaakvolle kleurencombinatie goudbruin met zwart is de beste koop kledingstomer van 2020 aantrekkelijk om te zien.

Philips verbetert zichzelf

Sinds de introductie van de Steam&Go serie van Philips in het najaar van 2014 is er, na een behoorlijk aantal beginners foutjes, een echte winnaar in het assortiment. We zijn namelijk nu ondertussen aanbeland bij de vierde versie van de Steam&Go kledingstomers, de Philips Steam&Go Plus GC365/80. Het mag gezegd worden, Philips heeft volgehouden en levert een behoorlijke prestatie. De beste koop kledingstomer is een volwaardige huishoudhulp.

Kreukvrij, geurloos en fris

Met een reservoir van 0,7 liter en een krachtige continu stoom van 24 gram per minuut is de Steam&Go goed voor ruim een kwartier stomen. Non stop welteverstaan. Hierdoor kunt u uw hele dagelijkse outfit, dus broek, colbert of jasje en overhemd of blouse, in één moeite door stomen. Binnen 5 minuutjes bent u klaar, uw kleren zijn kreukvrij, geurloos en fris. U hoeft ze alleen nog maar aan te trekken. Zullen we kijken naar de techniek?

Philips GC365:80 Steam & Go Plus gebruik

De techniek

De Philips GC365/80 is voorzien van gepatenteerde SmartFlow-technologie.Door dit systeem verwarmd het apparaat zichzelf tot aan een maximale temperatuur. Hierdoor is vocht op uw kleding of verbranding van fijne kwetsbare stoffen, volgens de fabrikant Philips, praktisch uitgesloten. U kunt dus het apparaat gewoon tegen de stof aandrukken zonder bang te hoeven zijn voor beschadigingen of natte plekken.

Philips GC365:80 Steam & Go Plus heet

Gelijkmatige stoomafgifte

Bent u iemand om nog even snel iets te stomen vlak voor u de deur uit gaat? Met de beste koop kledingstomer kan dat. Door de geavanceerde elektrische pomp geeft het apparaat een gelijkmatige en continue toevoer van stoom. Tot zover de techniek want voor ons als gebruikers, is natuurlijk de met name bediening interessant. Wilt u weten hoe het werkt in de praktijk en wat de mogelijkheden zijn?

De bediening van de GC365/80

De handheld Philips is klein en gemakkelijk te bedienen. U kunt de stomer zowel horizontaal als verticaal gebruiken en krijgt hierbij hetzelfde resultaat. Als u horizontaal stoomt kunt u uiteraard wel iets meer druk zetten.

Philips Steam&Go GC362:80 in gebruik

De machine heeft één knop en die bevindt zich aan de bovenzijde van de handgreep. Tijdens het stomen drukt u deze knop in met uw wijs- of middelvinger. Laat u de knop los? Dan stop gelijkt de stoom aanvoer.

Afneembaar reservoir

Het waterreservoir bevindt zich op het apparaat zelf en is afneembaar. Het heeft een kleine opening met een drukknop. Leg of hang eerst uw kleding alvast klaar. Daarna vult u het reservoir van de GC365/80 met water uit de kraan, druk het sluitknopje weer aan plaats het reservoir terug op het apparaat. Zit alles op zijn plek? Dan stopt u de stekker in het stopcontact.

Binnen 1 minuut gebruiksklaar

Na ongeveer 60 seconden is de handheld klaar voor gebruik. Drukt u dus nu de kleine hendel-knop in? Dan komt er stoom uit het apparaat en kunt u beginnen met het eigenlijke stomen. U beweegt het apparaat langzaam en gelijkmatig over uw kledingstuk. Het wijst zich vanzelf want u ziet letterlijk de kreukels en vouwen verdwijnen.

Met de stoommachine slaat u eigenlijk twee vliegen in één klap. Uw kleding wordt ‘gestreken’ en verfrist.

Philips GC365:80 Steam & Go Plus stoomknop

Tussentijds water bijvullen mogelijk

Is tijdens het stomen het waterreservoir leeg? Dit merkt u gelijk doordat er minder of geen stoom meer uitkomt want het machientje geeft geen signaal. U kunt het waterbakje tussentijds bijvullen en daarna de stoombeurt hervatten. Wilt u weten hoe lang u doet met een vol reservoir? Afhankelijk van de intensiteit van uw stoom klusje kunt u rekenen op ongeveer anderhalve blouse, colbert of jurk.

Vlekken of pluizen?

Voor jassen, gordijnen of andere wat dikkere textielsoorten heeft de GC365/80 een bijgeleverde borstel. Met dit borstel accessoire kunt u wrijven tijdens het stomen. Is uw jas of colbert vrij vies of heeft uw broek pluisjes? Door de borstel te gebruiken verwijderd u dit gemakkelijk en goed.

Philips GC365:80 Steam & Go Plus op reis

Bacteriën

Heeft u smetvrees of werkt u in een hygiënische omgeving? Bij intensief stomen gaan, volgens de fabrikant, 99,9 % van aanwezige bacteriën dood. Uiteraard springen die, zodra u de kleding aantrekt en de deur uitloopt, net zo hard weer terug. Het idee is natuurlijk wel prettig en we nemen dit dan ook voor kennisgeving aan. Dat door het stomen nare geurtjes verdwijnen is gewoon een feit en dat u uw kleding minder vaak hoeft te wassen ook. Door deze besparing verdiend u ook nog iets terug op het bedrag van uw aankoop.

Uiterlijk en specificaties

De Philips GC365/80 is klein en handzaam, 38,8 cm bij 12 cm en 15 cm diep. De stomer heeft een waterreservoir van 0,7 liter. Het apparaatje weegt in totaalweegt 0,5 kg maar daar komt het gewicht van het water natuurlijk nog bij. Het snoer is een handige 2,5 meter lang.

Met een vermogen van 1300 Watt en een voltage van 220 Volt is de GC365/80 na het aansluiten van de stekker in het stopcontact binnen 1 minuut gebruiksklaar. De stoom capaciteit is 24 gram per minuut en met een vol waterreservoir kunt u 15 minuten stomen. De Steam&Go is leverbaar in de kleurencombinatie goudachtig bruin met zwart.

Philips GC365:80 Steam & Go Plus afmetingen

Wat zit er in de doos?

De Philips GC365/80 wordt kant en klaar geleverd. Bij uw aankoop ontvangt u bovendien de extra borstel, een handschoen voor extra bescherming en een handige opbergtas. Ook de gebruiksaanwijzing vindt u in de doos en het apparaat heeft 2 jaar fabrieksgarantie. De fabrieksgarantie is wereldwijd.

Het waterreservoir is vrij klein en de gebruiksaanwijzing heeft geen tekening.

Voordelen

 • Goede prijs kwaliteit verhouding
 • Binnen 1 minuut gebruiksklaar
 • Simpel te bedienen
 • Haalt kreukels weg en frist op

Nadelen

 • Klein waterreservoir
 • Voor sommigen iets te zwaar (0,5kg)

Conclusie

De GC365/80 Steam&Go Plus is handig, compact en zeker een goede aanvulling of alternatief voor de strijkbout. Door de simpele bediening en het lange snoer heeft Philips met dit apparaat zeker een bijdrage geleverd aan huishoudelijk gemak. De prijs is ook een pluspunt.

Bekijk prijzen van de Philips Steam&Go GC365/80 bij verschillende winkels:


Beste kledingstomer voor thuis of winkel - SteamOne ST70SB Stilys

De SteamOne ST70SB is qua prijs en mogelijkheden van een andere orde. Wilt u een professionele kledingstomer met sterke en langdurige stoom mogelijkheden? Om te bezuinigen op de stomerijkosten biedt de SteamOne met kledingstandaard zeker mogelijkheden. Het behaalde resultaat van een stoombeurt doet namelijk weinig tot niets onder voor de echte stomerij. Dit zet de beste kledingstomer voor thuis, winkel of kantoor, plotseling in een heel ander perspectief.

Luxe design en uitvoering

Qua uiterlijk doet de Unilys denken aan een paspop, het silhouet althans, want het is een soort hightech kledinghanger op een verchroomde stok. De basis van deze stok is het actuele apparaat en de stoomkop zit weer hieraan vast met een soort doucheslang. Het geheel oogt duur en luxueus door het gebruik van chroom en mat glanzend zwart kunststof.

Contrasterende led verlichting

De vier tiptoetsen op de bovenzijde van het apparaat, uitgevoerd met opvallende blauwe led lampjes, geven de SteamOne Stilys een smaakvolle finishing touch. Over het uiterlijk hebben we niets te klagen maar wat zijn de mogelijkheden? Met andere woorden: wat kan de SteamOne Stilys kledingstomer allemaal?

Technische mogelijkheden van de SteamOne Stilys

Met de beste koop kledingstomer voor in huis kunnen we 40 minuten non stop stomen. Heeft u daar zin in? Waarschijnlijk niet echt, maar in theorie zou het dus wel mogelijk zijn. De kneep van de zeer complete Unilys zit hem vooral in zijn power. Met een vermogen van 2000 watt is de een van de krachtigste kledingstomers die momenteel worden verkocht.

Normaal of intensief stomen

Met zijn 3 standen voor normaal of intensief stomen kunt u de sterkte van de uitstoot ook nog eens aanpassen aan uw behoefte. Heeft u veel colberts en (maat)pakken of draagt u voor uw werk een uniform? De volle en sterke stoomproductie van de stomer is geschikt voor het kreukvrij stomen van zowel zware als delicate stoffen. 

SteamOne Unilys

Uiteraard zonder deze te verslijten of te beschadigen. Überhaupt verkiezen veel mensen de stomerij boven de wasmachine vanwege de slijtage van hun kleding.

Bezuinigen door te stomen

Ben u een goede klant van de stomerij? Na het aanschaffen van de SteamOne Stilys gaan ze u daar een stuk minder zien. Zo verdiend u dus de aankoop van uw stoomapparaat gewoon terug. Ook voor het reinigen van (stoffen) meubels kunt u het stoomapparaat trouwens inzetten. Wilt u weten hoe u deze semiprofessionele kledingstomer bediend? Dan gaan we gelijk beginnen.

Hoe werkt de bediening?

Om te beginnen is de SteamOne Stilys makkelijk verplaatsbaar. Het apparaat is aan de onderkant voorzien van handige wieltjes. U hoeft dus niet te gaan slepen met het apparaat maar rolt het gemakkelijk naar de gewenste plek. Om goed te kunnen stomen is het zaak om rondom het apparaat vrij te kunnen bewegen.

Waterreservoir met indicator

De SteamOne heeft, zoals de meeste stoomapparaten een uitneembaar waterreservoir. Dit reservoir met draaidop, vult u ondersteboven onder de kraan en plaatst u vervolgens weer terug in het apparaat. Het past maar op één manier dus tot zover is het simpel. 

Het waterreservoir heeft een indicator aan de zijkant van het apparaat. Door het glas ziet u hoeveel water er nog beschikbaar is en kunt u tijdig bijvullen. De SteamOne heeft een automatische afslag mocht het water toch ongemerkt op zijn.

Binnen 2 minuten klaar voor gebruik

Bent u zover en is het waterreservoir gevuld en teruggeplaatst? Dan kunt u de stekker in het stopcontact steken en de kledingstomer aandoen. Het apparaat zet u aan met de aan/uit-knop, dit is de voorste knop aan de bovenzijde. Hierna duurt het ongeveer 2 minuten voordat de SteamOne gebruiksklaar is. Ondertussen hangt u het eerste kledingstuk dat u wilt stomen alvast aan de kledinghanger. Vindt u erg simpel tot zover? Veel moeilijker gaat het niet worden. U heeft wel twee handen nodig voor het actuele stomen.

Gebruik van de handschoen

Bij de SteamOne krijgt u een hittebestendige handschoen. Het is verstandig om deze beschermingshandschoen, zeker de eerste paar keren dat u het apparaat gebruikt, ook te dragen. Bent u er klaar voor? U neemt de stoomkop in uw hand en drukt op de sterkte knop. Het apparaat begint vrijwel meteen met het uitblazen van de stoom.

SteamOne ST70SB Stilys handschoen

De slag te pakken?

Het is de bedoeling dat u met uw ene hand (met handschoen) de stof glad trekt terwijl u met uw andere hand de stoomkop (met warmteplaat) zachtjes tegen de stof aandrukt. U beweegt de hierbij stoomkop gelijkmatig over de stof van boven naar beneden. Zo behandelt u het hele kledingstuk. Lukt het niet meteen allemaal perfect? Geen nood, het echt gewoon een handigheidje. Na een paar keer stomen krijgt u zeker de slag te pakken.

SteamOne ST70SB Stilys borstel

Intensief stomen met borstel of strijkplank

Is uw kleding van dikke stof of een beetje muf? Voor extra intensief stomen heeft u ook nog de beschikking over de meegeleverde borstel. Deze past precies om de stoomkop. Voor kragen of manchetten kunt u trouwens ook nog van de (ook meegeleverde) miniatuur strijkplank gebruikmaken. 

Dit geeft u een extra stevigheid bij het stomen. Wat denkt u ervan, valt de bediening mee of tegen? In ieder geval weet u nu precies wat u kunt verwachten van de SteamOne Stilys.

Uiterlijk en specificaties

De afmetingen van de zwarte SteamOne zijn 42,6 cm bij 30,8 cm en 26 cm diep. De stoomkop is 15,5 cm breed. Het apparaat is vervaardigd van metaal en kunststof en de boiler is gemaakt van aluminium.De stok waaraan de echte kledinghanger is bevestigt kunt u uitschuiven tot een lengte van 175 cm. Het apparaat weegt een ruime 8 kg en is verplaatsbaar door zwenkwieltjes aan de onderzijde. 

Het waterreservoir heeft een inhoud van 1,2 liter met een anti-kalksysteem en een automatische afslag als het water op is.

Het vermogen van de SteamOne is 2000 Watt en het apparaat kan continue een stoomproductie op gang houden van 42 gram per minuut. De kledingstomer heeft 3 verschillende standen voor stoomafgifte. De lengte van het (netstroom)snoer bedraagt 2,5 meter. De Stilys heeft indicatielampjes(blauw) en bedieningsknopjes aan de bovenzijde van het apparaat. De onderdelen van de kledingstomer zijn thermisch beveiligd.

Wat zit er in de doos?

De SteamOne Stilys wordt gebruiksklaar geleverd met verschillende handige accessoires. In de doos vindt u, buiten het apparaat met de twee kledinghangers en de ophanghaak ook nog een borstel en een mini strijkplankje en een handschoen. Uiteraard zit ook de gebruiksaanwijzing in de doos.
De SteamOne wordt verkocht met 2 jaar volledige garantie van het carry in type.

Het apparaat is niet goedkoop. Hiernaast is de gebruiksaanwijzing is niet gemakkelijk te begrijpen en is het snoer is vrij kort.

Voordelen

 • Prachtig design
 • Goed resultaat door krachtige stoomafgifte
 • Gemakkelijk te bedienen

Nadelen

 • Vrij kort snoer
 • Onduidelijke gebruiksaanwijzing

Conclusie

Een professioneel apparaat met een goed kreukloos en schoon resultaat. Kan de stomerij redelijk vervangen en is ook nog gemakkelijk in het gebruik. De beste kledingstomer voor thuis is niet goedkoop maar zeker zijn geld waard.

Bekijk prijzen van de SteamOne Stilys bij verschillende winkels:


Beste kledingstomer voor op reis | Tefal Acces Steam Pocket DT3030

Een echte 'reis-stomer' bestaat niet.

Niet?

Nee, alle stomers die zich voordoen als reisstomers zijn nog steeds zo groot dat je er bijna een extra koffer voor mee moet nemen. Er zijn enkele stomers 
waar wij niet geheel ontevreden over zijn en waar je nog genoeg ruimte in de koffer overhoudt voor een aantal kleren. Hier komt ie,

Cirrus No.2 Travel steamer

Klein, compact en licht. Dat was de tweede reis kledingstomer uit de Cirrus serie ten voeten uit. Met een gewicht van 580 gram en een vermogen van 1500 Watt was de kleine design stomer een echte krachtpatser. 

Door het ingebouwde hogedruk systeem had het apparaat een constante stoomafgifte van 15 gram per minuut. Maar de No.2 was ook nog bijzonder door zijn snelheid.

Helaas is de enige echte kledingstomer niet meer verkrijgbaar. Balen.

Alternatief:

Tefal Acces Steam Pocket DT3030

In het kort: Een inklapbare kledingstomer met een strak design. Snel klaar voor gebruik en je neemt hem gemakkelijk mee op reis. 

Techniek van de Steam Pocket

Redelijk klein (10x13x22cm) en erg licht. Met een gewicht van 870 gram en een vermogen van 1300 Watt is de kleine stomer een gemiddeld apparaat. Door het ingebouwde hogedruk systeem heeft het apparaat een constante stoomafgifte van 19 gram per minuut. 

Korte opwarmtijd

Bent u net op uw bestemming gearriveerd en wilt u even snel uw outfit in orde en kreukvrij maken voor u de deur uitgaat?

De meeste gebruikers zijn hier erg over te spreken. Na c.a. 45 seconden is het apparaat op temperatuur en bent u klaar om te stomen. 

Het waterreservoir kan 120 milliliter water bevatten en u kunt hiermee ruim 8 minuten non stop stomen. Dit is, gezien de power van de stoomafgifte voldoende voor de meeste outfits. Zullen we maar even de bediening doornemen?

Stomen met de Acces Steam

De bediening van het apparaat is een kwestie van vullen en op de knop drukken. Dit vullen gaat vrij gemakkelijk. Op de voet van het apparaat zit een kleine vulopening. Hier giet je het water het makkelijkst met een maatbeker in. 

Nadat u de stekker in het stopcontact heeft gedrukt en even wacht tot het lampje stopt met knipperen (c.a. 15 seconden) is het apparaat klaar voor gebruik. 

Hang een kledingstuk op een hanger en verwijder de kreukels. That easy, that simple.

Let op! Zorg dat uw handen niet rechtstreeks in contact komen met de stoom! Dit kan brandwonden veroorzaken. 

Voor een reisstomer is dit toch nog een redelijk groot apparaat. In een simpele reistas zal hij veel ruimte opvullen, in een koffer past hij gemakkelijk.

Voordelen

 • Compact
 • Zeer simpel in gebruik
 • Automatische uitschakeling

Nadelen

 • Klein waterreservoir
 • Geen vervanger voor strijkijzer
 • Niet geschikt voor stugge stoffen

Conclusie

Met zijn formaat is Tefal je vakantievriend. Plug hem in, wacht en kleine minuut en stoom vervolgens 8 minuten uw kleding. Een handig apparaat. 


Koopgids

De grote kledingstomer conclusie

Was u ook, in eerste instantie, een beetje kritisch over het nut van kledingstomers? Om het u maar heel eerlijk te bekennen: Wij ook. Vooral na het zien van filmpjes op YouTube en onze (persoonlijke)eerdere ervaringen met het stomen van kleding wilden we eigenlijk afzien van dit artikel. Wilt u weten waardoor we van gedachten zijn veranderd?

De beste kledingstomer 2020

Tijdens ons onderzoek en het testen van de nieuwste generatie kledingstomer zijn we toch wel enthousiast geworden. Er zaten uiteraard, in ons onderzoek naar de beste kledingstomer van 2020, ook de nodige minder geschikte apparaten tussen. (nee, we noemen geen namen:p) Toch voldoen de moderne kledingstomers over het algemeen goed. De stoomapparaten zijn, voor het opfrissen van textiel en het snel wegwerken van kreukels prima geschikt

Kledingstomer of strijkijzer?

Bent u niet helemaal overtuigd en twijfelt u tussen een stoomstrijkijzer en een kledingstomer? Ook bij het aanschaffen van een goede strijkbout kunt u op ons rekenen. In onze eerdere testen hebben we de verschillende merken en types strijkbouten voor u onderzocht en hierbij de beste strijkijzers van 2020 voor u geselecteerd. Hiermee komen we trouwens meteen bij de volgende vraag, want…

Kan de kledingstomer de strijkbout vervangen?

Om het maar even bot te zeggen, nee. Voor het verwijderen van echte diepe vouwen of hardnekkige kreukels en het in vorm brengen van kragen en manchetten heeft u toch nog steeds een strijkbout nodig. Toch heeft de moderne kledingstomer voldoende effect voor het snel en gemakkelijk verwijderen van kreukels en het opfrissen van kleding. De apparaten zijn dus eerder een aanvulling voor elkaars werking en hebben beide unieke voordelen en eigenschappen.

Extra mogelijkheden kledingstomer

Bent u een liefhebber van een messcherpe vouw in uw pantalon? Na het stomen kunt u die gemakkelijk erin strijken. De kledingstomer is een goede aanvulling bij de verzorging van uw garderobe. Wilt u nog even de extra voordelen horen? Het stomen van uw matras, stoffen meubels en gordijnen geven aan de kledingstomer een absolute meerwaarde. Heeft u een auto? Ook uw auto-interieur kunt u met de kledingstomer eens goed onderhanden nemen.

Snufjes en weetjes

Is uw kleding door het gebruik een beetje dof geworden en heeft het ontsierende pluisjes? Een ouderwetse kledingborstel kent u natuurlijk wel maar er bestaat ook nog zoiets als een ontpiller. Een handig apparaatje dat snel en elektrisch pluizen en ontsierende stofjes verwijderd. Wist u trouwens dat een kledingstomer in België een ontkreukelaar wordt genoemd? Een naam die de werking van een kledingstomer wel heel mooi weergeeft.

Is er nog nieuws?

We zijn alweer aan het einde van ons artikel over de beste koop kledingstomer van 2019. Bedankt voor uw tijd en aandacht. Bij Klesto maken we ons sterk voor het onderzoeken en uitproberen van huishoudelijke apparatuur. We volgen dan ook de innovaties op de voet en zijn hierbij kritisch, onafhankelijk en actueel. Is er iets nieuws op de markt van huishoudelijke apparatuur, heeft u een vraag of een verzoek? Neem dan gerust contact met ons op. Bij Klesto.nl stellen we uw inbreng op prijs.

Bekijk alle stomers op Coolblue