Beste pluizentondeuse

 
 
 

Een pluizentondeuse is ideaal wanneer u pluizen of stof van uw kleding of meubels wilt verwijderen zonder dat u de stof beschadigd. Daarnaast kunt u het ook gebruiken wanneer een kledingstuk wat pillig is, zodat het er netter uitziet. U kunt het apparaat gebruiken op verschillende soorten stof. Denk hierbij aan kledingstukken en uw bankstel, maar ook beddengoed, gordijnen, autobekleding en tapijt.

Uiteraard is een pluizentondeuse niet de enige manier om pluisjes te verwijderen, maar wel de meest effectieve manier. Verwijdert u de pluisjes bijvoorbeeld met een scheermesje of schilderstape, dan kan het zijn dat niet alles even goed weggehaald wordt. Daarnaast loopt u kans dat u uw kleding, bankstel of andere stof beschadigd omdat u het niet op de juiste manier doet. Met een pluizentondeuse hoeft u zich daar geen zorgen om te maken. Hiermee hoeft u enkel over het oppervlak heen te gaan met het apparaat, en de tondeuse doet de rest.

De beste pluizentondeuses op een rijtje:

Afbeelding

ProductYour Essentials RS-2021 Pluizentondeuse

Onze beste koop!

Your Essentials RS-2021 Pluizentondeuse

Beste koop pluizentondeuse 

óf

Mesko MS 9610 Pluizenverwijderaar

Mesko MS 9610 Pluizenverwijderaar

Beste goedkope pluizentondeuse

óf

CleanWave Kleefroller 6

CleanWave Kleefroller 6

Beste handmatige ontpluizer

óf

Producteigenschappen

ONZE BESTE KOOP

Your Essentials RS-2021 Pluizentondeuse

Beste koop pluizentondeuse 

Your Essentials RS-2021 Pluizentondeuse

óf

Mesko MS 9610 Pluizenverwijderaar

Beste goedkope pluizentondeuse

Mesko MS 9610 Pluizenverwijderaar

óf

CleanWave Kleefroller 6

Beste handmatige ontpluizer

CleanWave Kleefroller 6

óf

Er zijn verschillende tondeuses verkrijgbaar, de ene doet zijn werk beter dan de ander. Wij laten u zien welke pluizentondeuse de beste koop is, welke het goedkoopst is en welke handmatige ontpluizer u het beste kunt gebruiken.


 
 
 
 

Beste koop pluizentondeuse  | Your Essentials RS-2021 Pluizentondeuse

 
 

Wanneer u op zoek bent naar een apparaat waarmee u de pluizen van uw kleding, bankstel, dekens of gordijnen eenvoudig kunt verwijderen, zit u met de Your Essentials RS-2021 Pluizentondeuse helemaal goed.

Doordat dit nieuwe design drie maasgrootten heeft, kan hij overal bij. Ook is de lastige hoekjes van uw bankstel dus.

Het apparaat is erg eenvoudig te bedienen vanwege de moderne behuizing en het ergonomische handvat. Daarnaast is hij ook makkelijk te reinigen; het enige dat u hoeft te doen is het reservoir te legen in de prullenbak. Ook beschikt de tondeuse over roestvrije mesjes en is hij daarnaast draadloos en oplaadbaar. U bent dus niet alsnog veel geld kwijt aan het telkens opnieuw aanschaffen van batterijen.

Waarom kiezen voor de Your Essentials RS-2021?

De pluizentondeuse heeft een goede prijs, maar daarnaast ook een fraai design en goede kwaliteit. Verder is hij draadloos en oplaadbaar, waardoor hij milieuvriendelijker is dan versies die wel batterijen nodig hebben. Het opladen van de tondeuse gaat erg eenvoudig door middel van de meegeleverde USB kabel. 

Your Essentials RS-2021 Pluizentondeuse

Binnen twee uur is de tondeuse volledig opgeladen en kunt u hem vervolgens een uur lang gebruiken. Daarnaast is hij ook gewoon te gebruiken wanneer hij aan het opladen is. Tevens is er een laadlampje aanwezig. Wanneer deze rood licht geeft is hij aan het opladen, bij groen licht is hij volledig opgeladen en als hij in gebruik is krijgt u een blauw licht te zien. Begint het blauwe licht te knipperen? Dan is de batterij bijna leeg en is het tijd om hem op te laden.

Ook erg fijn is het, dan hij geschikt is voor elke textielsoort en dat hij beschikt over een sterke motor met 9000 rotaties per minuut. De tondeuse heeft een doorzichtig reservoir van 160 milliliter zodat u in één opslag kunt zien hoe vol deze zit. Ook beschikt hij over een scheerkop van 6,5 centimeter waar zes roestvrije en uiteraard zeer scherpe mesjes in zitten. ook worden er twee extra mesjes meegeleverd, voor het geval u er één moet vervangen.

Veilig in gebruik

Doordat er drie verschillende beschermingsfuncties aanwezig zijn, is dit een erg veilige tondeuse te noemen. De pluizentondeuse beschikt over een maaskap met een honinggraad ontwerp, waardoor er niks beschadigt kan worden wanneer u het apparaat gebruikt. Zit de maaskap niet goed vast, dan zal de tondeuse ook niet werken. Daarnaast beschikt hij ook over een ingebouwde oplaadcontrole zodat u hem altijd veilig kunt gebruiken, ook wanneer hij aan het opladen is. De laatste beveiliging die op de tondeuse te vinden is, is het kinderslot.

Wel moet u erom denken dat het reservoir regelmatig geleegd moet worden, om schade aan uw kleding te voorkomen. Daarnaast is het belangrijk dat u de kledingstukken altijd op een vlakke ondergrond legt, zonder dat het kreukt. Bijvoorbeeld op de keukentafel. Let er ook op dat u de mesjes regelmatig reinigt. Dit kan gewoon onder de kraan, want de messen zijn roestvrij. Door dit regelmatig te doen voorkomt u blijvende schade aan de motor.

Het reservoir van 160 milliliter moet regelmatig geleegd worden.

Voordelen

 • Draadloos
 • Oplaadbaar
 • Geschikt voor alle textielsoorten

Nadelen

 • Redelijk klein reservoir
 • Er worden maar 2 extra mesjes meegeleverd
 

Conclusie

De RS-2021 Pluizentondeuse van Your Essentials is ideaal voor al uw kledingstukken, meubilair, gordijnen en dekbedden. Het compacte apparaat kan gebruikt worden voor elke textielsoort, is draadloos en eenvoudig op te laden door middel van de meegeleverde USB kabel. Ook beschikt hij over drie maasgrootten zodat hij overal bij kan.

 
 
 
 

Beste goedkope pluizentondeuse  | Mesko MS 9610 Pluizenverwijderaar

 
 

Bent u op zoek naar een pluizentondeuse, maar wilt u hier niet veel geld voor neerleggen? Dan is de Pluizenverwijderaar MS 9610 van Mesko wellicht geschikt voor u. De tondeuse verwijderd moeiteloos pilling, stof en pluisjes van uw kleding, zodat het er weer als nieuw uitziet. Met de pluizentondeuse van Mesko kunt u moeiteloos pluisjes van ieder kledingstuk afhalen zonder dat u de kleding beschadigd. Daarnaast kan het ook op broeken gebruikt worden, en bijvoorbeeld tafelkleden. Het enige dat u hoeft te doen is het apparaat aan de zijkant in te schakelen, en de rest gaat vanzelf.

Eenvoudig in gebruik

De tondeuse is eenvoudig in gebruik en werkt daarnaast erg snel. Heeft u kleding liggen dat pillig is, dan hoeft u deze enkel op een vlakke ondergrond te leggen, zoals bijvoorbeeld een tafel. Vervolgens zet u de tondeuse aan door middel van de schuifknop aan de zijkant. De messen zullen nu gaan roteren achter de maaskap, welke u op uw kledingstuk kunt plaatsen. Door deze vervolgens over uw kleding te bewegen zullen alle pluisjes verwijderd worden waardoor uw kleding er weer als nieuw uit komt te zien.

Productspecificaties

De Mesko MS 9610 Pluizenverwijderaar werkt op twee AAA batterijen. Ook is hij niet heel erg groot, slechts tien centimeter. Hier dient u wel rekening mee te houden. Zijn de stoffen die u wilt behandelen erg groot, dan bent u hier langer mee bezig dan wanneer het gaat om een klein shirt. Het reservoir is eenvoudig te verwijderen en te legen, en kan daarnaast gewoon onder de kraan omgespoeld worden.

Het is een vrij klein apparaat.

Voordelen

 • Eenvoudig in gebruik
 • Goedkoop
 • Makkelijk schoon te maken

Nadelen

 • Werkt op batterijen
 • Is niet heel groot
 

Conclusie

Wanneer u op zoek bent naar een goedkope pluizentondeuse is de Mesko MS 9610 wellicht geschikt voor u. Het apparaat is klein en eenvoudig te gebruiken, maar niet heel erg geschikt voor grote lappen stof. Uiteraard kunt u hem hier wel voor gebruiken, echter zal u dan wel langer bezig zijn.

 
 
 
 

Beste handmatige ontpluizer  | CleanWave Kleefroller 6

 
 

Bent u op zoek naar een handmatige ontpluizer, ook wel een kleefroller genoemd? Dan is de CleanWave Kleefroller 6 waarschijnlijk exact waar u naar op zoek bent. Deze kleefrollers zijn erg compact en nemen dus vrijwel geen ruimte in beslag. Daarnaast kunt u ze ook eenvoudig meenemen, waardoor ze ook ideaal zijn voor onderweg of op vakantie. In deze set vindt u twee handgrepen en zes kleefrollen. U zou er dus standaard één in huis kunnen leggen, en de ander in de auto.

De rollen bevatten 60 vellen zodat ze extra lang meegaan. Het kleefpapier is daarnaast erg stevig, zodat u ook moeiteloos uw bankstel weer volledig vrij maakt van stof, pluisjes en haren. Uiteraard zijn de kleefrollers ook te gebruiken voor ieder kledingstuk, de gordijnen, beddengoed, gordijnen en alle andere soorten stof.

De rollen beschikken over een plakkerige substantie die niets achterlaat op de stof, en geven dus niet af. Daarnaast is het ook goed om te weten dat de kleefvellen uw kleding, bankstel of andere stoffen niet beschadigen. De vellen zijn daarnaast makkelijk te vervangen door simpelweg het oude velletje los te halen.

Komt met zes rollen, daarna dient u zelf nieuwe te bestellen.

Voordelen

 • Snel en handig
 • Compact
 • Ideaal voor onderweg

Nadelen

 • Handmatig werk
 • De vellen raken snel vol met stof
 

Conclusie

Wanneer u af en toe eens een kledingstuk van stof en haren wilt ontdoen, of juist vooral onderweg pluisjes en haren weg wilt halen, is de CleanWave Kleefroller 6 ideaal voor u. Handig in gebruik door de stevige kleefvellen, welke er snel voor zorgen dat de haren en pluisjes verwijderd worden van uw kledingstuk. De vellen beschadigen uw kleding niet, en laten geen substantie achter.

 
 

Koopgids

Zoals u heeft kunnen zien zijn er verschillende mogelijkheden wanneer het gaat om en pluizentondeuse. Voor welke u uiteindelijk gaat, dat bepaalt u natuurlijk zelf. Maar het kan wel goed zijn dat u niet weet welke optie voor u nou het beste is. Daarom hebben wij deze koopgids voor u samengesteld. Door de onderstaande punten door te nemen en te bepalen wat u belangrijk vindt, weet u al gauw voor welke tondeuse u het beste kunt kiezen.

Your Essentials RS-2021 Pluizentondeuse

Grootte

Zeker wanneer u van plan bent uw bankstel of de gordijnen te gaan behandelen, is de grootte wellicht belangrijk. Gebruikt u hier een kleine tondeuse voor, dan is de kans groot dat u vrij lang bezig bent met de behandeling. Gebruikt u de pluizentondeuse of kleefroller echter alleen voor uw kleding, dan zal de grootte niet veel uitmaken.

Hoe werkt hij?

Een simpele kleefroller is niet meer dan een handvat met een rol erop, waar verschillende kleefvellen aan zitten. Deze is uiteraard handmatig. Maar er zijn ook automatische pluizentondeuses verkrijgbaar.

De tondeuse van Your Essentials, die hierboven beschreven staat, is oplaadbaar en draadloos te gebruiken. Bij een volledig opgeladen tondeuse kunt u deze een uur gebruiken, het opladen zelf duurt twee uur. Ook is hij te gebruiken tijdens het opladen, echter is hij dan niet draadloos. Daarnaast beschikt deze tondeuse over meerdere roestvrijstalen messen en heeft hij de nodige bescherming, waaronder een kinderslot.

De andere tondeuse die hier staat beschreven is die van Mesko. Deze werkt ook automatisch en draadloos, echter werkt hij op drie AAA batterijen. Zeker wanneer u de tondeuse vaak nodig heeft gaan de batterijen snel leeg. Denkt u hier dus goed over na voordat u er één aanschaft.

Voor welke stof?

Zowel de pluizentondeuse van Your Essentials als de kleefroller van CleanWave zijn geschikt voor alle soorten stof. Of u hem nou nodig heeft voor uw kleding zodat u er op uw werk of bij een klant netjes uitziet, of voor het behandelen van de bank omdat er overal haren op te zien zijn; ze zijn er geschikt voor. De pluizentondeuse van Mesko echter, is niet geschikt voor alle soorten stof, maar enkel voor kleding en tafelkleden.