Neato Botvac

Neato Robotics is een bedrijf waarvan het hoofdkantoor zich bevindt in Newark, Californië. Het bedrijf werd opgericht in 2005 en is voornamelijk bekend van de stofzuigermarkt. Om iets preciezer te zijn, de markt voor robotstofzuigers. Zoals verteld bevindt het hoofdkantoor zich in Newark, Californië. Het produceren van de robotstofzuigers vindt echter plaats in China.

Neato Botvac stofzuigers beschikkend over een lasertechniek welke 360 graden rond kan scannen. Door deze moderne techniek is de Botvac in staat je gehele vloer in kaart te brengen. Hierdoor weet hij precies welk stuk hij al gehad heeft. De stofzuiger is zelfs in staat om zelf terug te keren naar zijn oplaadstation indien de accu leeg begint te raken. Zijn unieke D-vorm zorgt ervoor dat de robotstofzuiger in alle hoeken van de kamer het beste resultaat kan behalen.

De allernieuwste Botvac series kun je zelfs verbinden met de Wifi, zo kun je de stofzuiger vanuit de app aan- of uitzetten. Op de dekkingskaart kun je zelfs volgen waar in huis je stofzuiger al gepoetst heeft. Je kunt de stofzuiger ook prima op de bovenverdieping gebruiken, de Botvac beschikt namelijk over sensoren zodat hij niet van de trap valt.

Bekijk hier onze test