Magimix

Magimix logoMagimix is een Frans merk, welk werd opgericht in het Franse Bourgogne in 1971. Het merk staat bekend om zijn kleine huishoudelijk apparaten. Met zijn multifunctionele foodprocessor veroverde het merk de markt vanaf 1971.

De in Frankrijk geproduceerde foodprocessor vergemakkelijkt de bereiding van heel veel dagelijkste maaltijden maar ook van ingewikkelde gerechten. Misschien wel het bekendste onderdeel van Magimix is de Nespresso machine. Wie kent de tv-reclame niet? Nespresso what else?

Buiten de Nespresso machine heeft Magimix heden ten dage nog veel meer andere producten in de collectie. Zo is er een dubbelwandige waterkoker, die er voor zorgt dat het water langer warm blijft indien gekookt. In 2007 kwam deze waterkoker op de markt. De keukenmachine waar je ook mee kan koken, de Cook Expert, helpt je bij het maken van allerlei gerechten. Brooddeeg, chocolademousse, risotto, soepen, curry's en puree zijn onder andere de mogelijkheden met deze multifunctionele machine. Met zijn 12 automatische kookprogramma's is niks de Cook Expert te gek. 30 jaar motorgarantie zorgt ervoor dat het apparaat een leven lang bij jou in de keuken blijft staan.

Verder beschikt Magimix over een mooie reeks snijmachines, ijsmachines, blenders maar ook broodroosters. Allen vervaardigt met een mooie stalen look.