Beste eierkoker

 
 
 

Bent u op zoek naar een goede eierkoker en wilt u weten welke koker u het beste kunt kopen? Er worden verschillende types eierkokers, grote eierkokers en kleine eierkokers. Sommige eierkokers kunnen in de magnetron, andere weer niet. U hebt eierkoker met timer, zodat u zelf de tijd niet in de gaten hoeft te houden. Wilt u meerdere eieren tegelijk koken en ook pocheren? Er is volop keuze qua eierkokers, maar wat is nu de beste eierkoker en welke past het beste bij uw persoonlijk wensen?

 
 
 
 

De beste eierkokers op een rijtje:

Afbeelding

Product


Onze beste koop!

Severin EK 3051

Beste koop eierkoker

óf

Krups F230-70

Beste eierkoker met timer 

óf

Xavax

Beste magnetron eierkoker 

óf

Cuisinart multifunctionele eierkoker

Beste grote eierkoker

óf

Producteigenschappen

ONZE BESTE KOOP

Severin EK3051

Beste koop eierkoker

óf

Krups F230-70

Beste eierkoker met timer

óf

Xavax

Beste magnetron eierkoker 

óf

Cuisinart multifunctionele eierkoker

Beste grote eierkoker

óf

We hebben de beste eierkokers in verschillende categorieën voor u op een rijtje gezet. We hebben daarbij gelet op de bediening, de prijs-kwaliteitsverhouding, het gebruiksgemak en ook de verschillende extra functionaliteiten. Om u een goed en eerlijk beeld te geven, hebben we per product de verschillende mogelijkheden, de voordelen maar natuurlijk ook de nadelen benoemd.   

In dit artikel staan achtereenvolgens de beste koop eierkoker, de beste eierkoker met timer, de beste magnetron eierkoker en de beste grote eierkoker. Zo wordt het een eitje voor u om een keuze te maken.  Er is veel keuze qua eierkokers, maar welke past nu het beste bij u? Heeft u een groot huishouden, maakt u vaak gebruik van een eierkoker, of wilt u gewoon eens kijken of een eierkoker voor op de zondagen u bevalt? Bedenk van tevoren goed wat voor eisen u aan uw eierkoker stelt. 

Met onze duidelijke koopgids, leuke tips en handige informatie leest u binnen 10 minuutjes alles wat u moet weten over eierkoker. Zo weet u met welke aspecten u rekening moet houden bij het uitkiezen van een goede pastamachine. Gaat u mee met onze kennismakingsreis met de beste eierkoker van 2020?

Waarom een eierkoker?

Eitje in een pan met water, op het vuur en laten koken. En hoe was het ook al weer, hoelang moest het water nu koken voor het perfecte gekookte ei? Negen van de tien keer is het ei te hard als u op die manier een ei of meerdere eieren kookt. Met de hedendaagse eierkokers is daar verandering in gekomen. U heeft altijd het perfecte ei met een automatische eierkoker.

Met een eierkoker kookt u eieren exact op de manier zoals u die het lekkerst vindt. Een eierkoker biedt plaats aan meerdere eieren en is vrij simpel in te stellen voor het perfect gekookte eitje.  Wilt u een eierkoker aanschaffen dan is het, met zoveel andere dingen, belangrijk u goed te laten informeren. Zo zetten wij voor u de beste eierkokers op een rij, zodat u altijd de juiste keuze maakt


 
 
 
 
 
 
 
 

Beste koop eierkoker |  Severin EK 3051 

 

Bent u op zoek naar een beste eierkoker met veel functionaliteiten en ook nog eens een fraai design? U wilt uw steelpan inruilen voor een eierkoker? Kijk dan eens naar de Severin EK 3051. Dit is de beste eierkoker van dit moment.

Deze biedt plaats aan zes eieren om in één enkele keer te koken. Deze eierkoker is zelfs voorzien van een oververhittingsbeveiliging. De meeste gebruikers van deze eierkoker zijn dan ook zonder meer zeer enthousiast. 

Timer voor het perfecte ei

Met deze eierkoker heeft u altijd perfect gekookte eieren. Gaat u eieren koken met deze eierkoker, dan kunt u de hardheid van de te koken eieren instellen. U heeft zo altijd het perfect gekookte ei. De EK 3051 wordt standaard geleverd met een eierprikker en maatbeker.

Uw eieren per ongeluk te lang laten koken in is er niet meer bij. De ingebouwde timer geeft exact aan wanneer uw eieren klaar zijn.

Makkelijk te reinigen

Na gebruik is de Severin EK 3051 vrij eenvoudig direct te reinigen. De afsluitdeksel is sowieso demontabel in verband met reiniging. En in dezelfde deksel kunt u uw eieren afspoelen na het koken. 

De onderdelen van de koker kunnen sowieso in de vaatwasser. Dat scheelt u weer een afwasje. 


Compact apparaat

De eierkoker is een compact apparaat wat door zijn formaat redelijk eenvoudig op te bergen is. Het snoer van de eierkoker zelf kun je niet kwijt op de een of andere manier. Bij het opbergen kan dat dus in de weg (blijven) zitten.

Duidelijk signaal

Zodra de eierkoker klaar is, geeft deze een duidelijk signaal, een erg luid signaal. Het geluid klinkt alsof er een ruimteschip opstijgt.  

Handvat kan heet worden

In sommige gevallen kan het handvat van deze eierkoker wat heter worden. Oppassen dus en sowieso altijd vastpakken met een pannenlap of iets dergelijks.

Ruimte voor meerdere eieren

In deze eierkoker is er ruimte om meerdere eieren in één enkele keer te koken. U kunt tot maar liefst zes eieren kwijt in deze eierkoker. Uiteraard is het koken van een enkel ei ook mogelijk.

Kortom, de Severin EK 3051 eierkoker doet wat hij moet doen, namelijk eieren koken. Deze eierkoker is overigens eenvoudig in gebruik. De eerste keer in het gebruik zal het een beetje uitproberen zijn. Hoeveel water is er nodig en op hoelang moet de timer van de koker gezet worden. 

Het handvat kan heet worden. 

Voordelen

 • Eenvoudig in gebruik
 • Goede prijs/kwaliteit verhouding
 • Compact van formaat, makkelijk op te bergen

Nadelen

 • Het handvat kan heet worden
 • Signaal dat eierkoker geeft is erg luid
 • Geen opbergvak voor snoer

Conclusie

Wanneer u op zoek bent naar de beste koop eierkoker, dan is de Severin EK3051 een uitstekende keuze. Deze eierkoker geeft, zodra deze klaar is, een wel heel luid signaal. Daarnaast is er geen apart opbergvak voor het snoer, zodat opbergen wellicht wat lastig is. Ook het soms het handvat na het gebruik wat heter zijn, daar moet u wel op bedacht zijn uiteraard. Daarentegen is de eierkoker eenvoudig in gebruik, heeft het een goede prijs/kwaliteit verhouding en heeft het een compact formaat waardoor u het makkelijk opbergt. Kortom een uitstekende keuze. 

 
 
 
 

Beste eierkoker met timer | Krups F230-70

 
 

Bent u op zoek naar een goede eierkoker met timer, zodat u zelf niet de tijd in de gaten hoeft te houden? Dan is de Krups F230-70 een goede keuze.  

Deze eierkoker stopt automatisch zodra u eieren gekookt zijn en biedt veel extra functies en mogelijkheden.

Deze eierkoker is de beste in de lange lijst van eierkokers die voorzien is van een timer met automatische stop. 

Mogelijkheden en bediening:

Zoals we al zeiden deze eierkoker stopt automatisch zodra hij klaar is met het koken van uw eieren. U hoeft dus zelf niet meer op te letten om te zorgen dat uw eieren niet te hard of te zacht gekookt zijn. De Krups F230-70 eierkoker is wat betreft het formaat niet veel groter dan de gemiddelde eierkoker, en kent een apart opbergsysteem voor het snoer. Opbergen na gebruik zal dan ook geen probleem zijn, zelfs als u wat kleiner behuisd bent.

Twee verschillende functies

De Krups F230-70 eierkoker heeft twee verschillende functies. Uiteraard kunt u er eieren in koken. Maar wilt u eieren wat langer warmhouden, dan beschikt deze eierkoker over een aparte warmhoudfunctie. Wel zo handig op zondagochtenden als uw gezinsleden wat langer willen uitslapen.

Signaal

Het apparaat geeft een duidelijk signaal wanneer de koker klaar is. Dus u kunt rustig iets anders gaan doen en hoort dan wanneer de eieren klaar zijn om gegeten te worden. 

Eenvoudig in gebruik

Deze eierkoker kent veel extra functies en mogelijkheden die u helpen om altijd het perfecte gekookte ei op tafel te zetten. Het eerste gebruik zal het even uitzoeken zijn hoe alles werkt, maar al snel zult merken dat deze eierkoker eenvoudig in gebruik is.

Stevige eierkoker

Deze voelt erg stevig aanvoel en maakt een solide indruk. De eierkoker is voorzien van een snoeroprolsysteem, na het gebruik is deze dus eenvoudig op te bergen. Dat in combinatie met de afmetingen van 13,9 cm bij 19,7 cm bij 15, 8 cm (hoogte x breedte x diepte), maakt dat de Krups F230-70 vrijwel in iedere keukenkast zal passen.

Zeven eieren

In deze eierkoker kunt u maar liefst zeven eieren in één keer kwijt. En heeft u zelfs twee aparte pocheervakken in dit product.

Eierhouder

De eierhouder zelf is eenvoudig uitneembaar. Na het koken kunt u de eieren dus gewoon in de houder onder de kraan houden. Ook is de houder op die manier gemakkelijk schoon te maken.

Complete eierkoker

De Krups F230-70 eierkoker is een complete eierkoker die, in vergelijking met andere eierkokers, wel wat duurder is.

 

Niet de goedkoopste eierkoker. 

Voordelen

 • Schakelt automatisch uit door middel van timer
 • De eierkoker biedt plaats aan zeven eieren
 • Heeft twee aparte pocheervakken
 • Twee verschillende functies (koken en warmhouden)

Nadelen

 • Niet de goedkoopste
 • Kan niet in de magnetron
 • Niet multifunctioneel
 • Even uitvogelen hoe het werkt
 

Conclusie

Wanneer u op zoek bent naar een kwalitatieve eierkoker met timer, dan is de Krups F230-70 de beste keuze voor u. Het is een complete eierkoker, die plaats biedt aan maar liefst zeven eieren. De eierkoker is voorzien van veel extra’s zoals bijvoorbeeld een warmhoudfunctie en twee extra pocheervakken. Het schakelt automatisch uit door middel van de timer. Als de prijs van deze eierkoker binnen uw budget past, dan is de aanschaf van dit product zeker het overwegen waard.

 
 
 
 
 
 

Beste magnetron eierkoker |  Xavax

 
 
 

Bent u op zoek naar een goede eierkoker die u ook in de magnetron kunt gebruiken? Dan is de Xavax eierkoker een goede keuze voor u.

Eieren koken in een magnetron? Ja, inderdaad u kunt ook in een magnetron eieren koken. Feitelijk is een eierkoker voor in de magnetron een standaard eierkoker maar dan zonder timer of verwarmingselement. Want dat zit tenslotte allemaal in de magnetron zelf. U vult de koker met een bepaalde hoeveelheid water, zet de eieren erin en plaats de boel in de magnetron. Wel eerst de luchtkamer van de eieren inprikken uiteraard.

Op dit moment is de beste eierkoker voor gebruik in de magnetron de Xavax set van 2 magnetron-eierkokers. Dit zijn twee vrij recht toe recht aan houdertjes om twee eieren in te koken.

Altijd een hard ei

Met magnetron eierkokers, en dus ook met de Xavax eierkokers heeft u eigenlijk altijd een hard ei. Er bestaat niet direct een mogelijkheid om te variëren in de hardheid van de eierdooier. En dat is te begrijpen aangezien een magnetron producten altijd van binnenuit zal verwarmen. De dooier is dus altijd wat harder. Wellicht is het een mogelijk om een beetje te experimenteren met meer of minder water in de koker zelf. U zelf dus vooral veel zelf moeten uitproberen om te achterhalen hoe u een goed ei kookt op deze manier.

Hardheid van de dooier

U heeft, wanneer u eieren op deze manier kookt, altijd een harde dooier. Maar let op, de bereidingstijd van de eieren hangt af van het type magnetron en de grootte en het aantal eieren dat u kookt. Controleer dit altijd goed van tevoren voordat u eieren gaat koken. Het kan anders voorkomen dat de eierdooier hard is, en het wit nog niet helemaal.

Goedkoop

Deze Xavax set van 2 magnetron-eierkokers is qua prijs niet duur en zal dus prima binnen ieder budget gaan passen. En deze eierkokers koopt u dus al in een set van twee eikerkokers.

Schoonmaken geen probleem

Waar u bij sommige eierkokers onderdelen met de hand zult moeten afwassen, is dat bij deze eierkokers niet aan de orde. De Xavax Set van 2 magnetron-eierkokers kan zonder problemen in de vaatwasser.

Eierkoker als schil

Bij het koken wordt het ei direct in de koker zelf gebroken. De koker zelf doet dus direct dienst als schil en eierdopje.

Temperatuur

Deze eierkokers kunnen flink wat extreme temperaturen aan. Het temperatuurbereik van deze eierkoker ligt van -20 °C tot 120 °C.

 

Dus eierkoker voor in de magnetron? 

Ja, het kan dus, eieren koken in de magnetron is zeker een mogelijk. En met deze eierkokers van Xavax is dat ook nog eens goed te doen. Echt een perfect ei zult u nooit op deze manier koken, de dooier zal altijd wat aan de harde kant zijn. Ga er niet vanuit dat u een lekker zacht eitje kunt koken. Deze manier van eieren koken leent zich daar zeker niet voor.

U kunt in de magnetron eigenlijk geen perfect gekookte ei bereiden. 

Voordelen

 • Niet duur in aanschaf
 • Kan in de vaatwasser worden gereinigd en is stevig
 • Kan extreme temperatuur verschillen aan

Nadelen

 • Geen perfect gekookt ei
 • Resultaat hangt af van soort magnetron en het aantal eieren dat u kookt
 • U kunt er maar twee eieren tegelijk mee bereiden
 

Conclusie

Wanneer u op zoek bent naar een eierkoker voor in de magnetron, dan is de Xavax een goede keuze. Echt een perfect ei zult u nooit op deze manier koken, de dooier zal altijd wat aan de harde kant zijn en u kunt maar twee eieren klaarmaken, maar daarentegen is de eierkoker niet duur in de aanschaf, is het opgewassen tegen extreme temperatuur verschillen, is stevig en maakt u eenvoudig schoon in de vaatwasser. 

 
 
 
 

Beste grote eierkoker | Cuisinart multifunctionele eierkoker 

 
 

Snel een grotere hoeveelheid eieren in één keer koken. Voor in uw eigen gemaakte eiersalade bijvoorbeeld? In dat geval bestaan er ook eierkokers die grotere hoeveelheden eieren in een enkele keer kunnen koken. De Cuisinart multifunctionele eierkoker is wat ons betreft de beste grote eierkoker van dit moment.  

Deze eierkoker heeft veel extra functies, biedt plaats aan maar liefst tien eieren en is een eierkoker die meer kan dan ‘alleen maar eieren’ koken. U kunt er omeletten in maken en zelfs gepocheerde eieren. 

Maximaal 10 eieren

Met deze eierkoker kunt u op verschillende manieren uw eieren klaarmaken. U kunt maximaal 10 eieren tegelijk koken (hard, medium of zacht). En u kunt zelfs een omelet of een gepocheerd ei klaarmaken.

Stopt automatisch

Is de door u ingestelde kooktijd voorbij dan stopt deze eierkoker automatisch. U heeft dus niet bang te zijn voor te hard gekookte eieren. Na de ingestelde kooktijd klinkt er ook een duidelijk signaal zodat u weet dat uw eieren klaar zijn.

Meegeleverde accessoires

Deze eierkoker wordt ook geleverd met veel extra’s. Zoals een bekertje met de maataanduidingen, een eierprikker, een extra bakje voor het pocheren van vier eieren en een bakje om een omelet in te kunnen maken.

Filter voor kalkaanslag

De Cuisinart multifunctionele eierkoker wordt geleverd met een filter tegen eventuele kalkaanslag. In gebieden met wat harder kraanwater komt dat natuurlijk goed van pas. En door dit filter is het schoonmaken van deze eierkoker vrij eenvoudig.

Schoonmaken en opbergen

Een van de prettige dingen van deze eierkoker is dat de losse onderdelen gewoon in de vaatwasser kunnen. U heeft deze niet meer met de hand de aparte onderdelen af te wassen. Door het formaat van deze eierkoker is het wel wat lastiger om op te bergen.

Dosering

Sommige gebruikers van deze eierkoker gaven aan dat de maatverhoudingen van de maatbeker niet correct waren. De dosering van het toe te voegen lijkt, volgens een aantal mensen die dit product gekocht hadden, niet te kloppen. Vaak kwamen medium gekookte eieren er nog steeds te zacht uit. Dat zal wellicht iets zijn om in het begin even goed te achterhalen wat nu de juiste verhoudingen zijn.

De verhoudingen van de maatbeker lijken niet helemaal correct te zijn. 

Voordelen

 • Heeft ruimte voor maar liefst tien eieren
 • Schakelt automatisch uit
 • Is voorzien van een warmhoudfunctie
 • Men kan ook eieren pocheren of een omelet maken

Nadelen

 • Verhoudingen maatbeker lijken niet te kloppen
 • Heeft geen vak voor het opbergen van het snoer
 • Voor de eerste keer wat lastig in gebruik
 • Vanwege het formaat is het opbergen na gebruik niet eenvoudig. 
 

Conclusie

Wanneer u op zoek bent naar een grote eierkoker, die ook nog eens mutlifunctioneel is, dan is de Cuisinart multifunctionele eierkoker een zeer goede keuze. De Cuisinart multifunctionele eierkoker is een eierkoker die heel veel extra’s biedt en automatisch uitschakelt. Eieren pocheren of even snel een omelet maken is met deze eierkoker een fluitje van een cent. Daarnaast biedt dit apparaat de ruimte aan maar liefst tien eieren. Wellicht is het in het begin voor u even zoeken hoe u een perfect eitje kunt koken, maar zodra u dat doorheeft is deze eierkoker een prima aankoop. Helaas biedt het geen vak voor het opbergen van het snoer en is het opbergen door zijn formaat wat lastig. 

 
 

Koopgids met tips

De ontwikkeling van huishoudelijke apparaten is de afgelopen jaren heel snel gegaan. En dat geldt ook voor de apparaten die we in onze keuken gebruiken, zoals eierkokers. Waar we, nog niet zo lang geleden, onze eieren in een steelpannetje met kokende water bereiden, hebben we nu de beschikking over de meest geavanceerde apparaten om eieren in te koken. En dat is misschien wel een goede ontwikkeling, met een eierkoker kookt u meerdere eieren in één keer. Daarnaast heeft u geen omkijken meer naar het koken van de eieren zelf, de automatische timer van de meeste eierkokers stopt zodra de eieren lang genoeg gekookt hebben.

Met een eierkoker is het koken van één of meerdere eieren heel eenvoudig geworden. En wie weet kunt u nu eens eindelijk zelf een eiersalade maken. Overweegt u de aanschaf van een eierkoker maar twijfelt u nog? Lees dan deze koopgids vooral door. Alle informatie die u moet weten over eierkokers staat in deze koopgids. U weet dan dat u altijd de juiste keuze maakt voor de juiste eierkoker.

Van simpel tot heel geavanceerd

Eierkokers zijn er inmiddels in alle soorten en maten te verkrijgen. Van de meest eenvoudige om in de magnetron te gebruiken tot apparaten waar je zelfs een omelet mee kunt maken. Toch lijkt het nog niet zo ver dat ieder huishouden al een eierkoker gebruikt. Dat heeft vooral te maken met het feit dat sommige eierkokers wat aan de prijs zijn. En de goedkopere versies wat moeite hebben met de juiste maatverhoudingen, dus de hoeveelheid water per te koken ei.

Overigens vinden de meeste mensen een ei koken in een steelpannetje nog vaak wel zo gemakkelijk. Eierkokers hebben dan ook nog niet echt hun weg gevonden naar de Nederlandse keukens en huishoudens.

Grotere gezinnen en feesten

Eierkokers lenen zich dan wel weer prima voor het gebruik in grotere gezinnen en als u mensen te eten krijgen. Zeker de grotere eierkokers zoals bijvoorbeeld de Cuisinart multifunctionele eierkoker kan tot maar liefst 10 eieren in een keer koken.

Magnetron eierkokers

Voor kleinere gezinnen of mensen die alleen een huishouden voeren, lijken de eierkokers voor in de magnetron een uitkomst. Feitelijk zijn dat niet meer dan speciaal geprepareerde ‘eierdoppen’ waar u een beetje water in doet en een ei. Een aantal minuten vervolgens in de magnetron zou een goed gekookt ei moeten opleveren. Helaas blijkt de praktijk wat weerbarstiger. Eieren koken in een magnetron levert meestal geen goed gekookt ei op. Dat komt eigenlijk door de manier van verwarmen door een magnetron. Een magnetron verwarmt van binnenuit. En dus zal de dooier van het betreffende ei altijd wat harder zijn.

Voordat u een eierkook koopt

Wilt u een eierkoker kopen dan zijn er een aantal dingen waar u opletten voordat u tot de aanschaf overgaat. Heeft de koker bijvoorbeeld een automatische stop functie? Met andere woorden, als de door u ingestelde kooktijd voorbij is, stopt dan de eierkoker vanzelf? Anders kunt u het net zo goed bij het oude vertrouwde steelpannetje houden. Kijk ook naar hoeveel eieren de koker maximaal aankan, heeft u een wat groter dan kan dat van pas komen. Heeft u een wat kleiner gezin dan is een grotere eierkoker wellicht niet noodzakelijk. U betaald er tenslotte wel voor.

Sommige eierkokers worden ook geleverd met een warmhoudfunctie, handig als u leden van uw gezin graag op zondag wat langer uitslapen.

Schoonmaken

Ook het schoonhouden is iets wat aandacht verdient. Het steelpannetje waarin u uw eieren eventueel kookt kan gemakkelijk in de vaatwasser of met de hand worden afgewassen. Bij eierkokers kunnen niet alle onderdelen in de vaatwasser, sommige delen zullen met de hand moeten worden afgewassen.

Opbergen

Woont u nu wat kleiner of heeft u een wat kleinere keuken, dan is het nuttig om ook eens naar de afmetingen van de eierkoker te kijken. Kleinere compacte modellen laten zich wellicht wat makkelijk opbergen in een keukenkastje. Heeft u een grotere eierkoker dan moet u deze misschien wel op uw aanrecht laten staan. Dan is het wel zo prettig als de eierkoker er ook een beetje mooi uitziet.

Opbergen van het snoer

Sommige eierkokers hebben een aparte opbergruimte voor het snoer. Dat scheelt natuurlijk weer extra ruimte in uw keukenkastje. Wel zo handig.

Waterfilter

In Nederland, en natuurlijk overal ter wereld, kennen we zogenaamd ‘ hard water’. De hardheid van water wordt afgemeten aan de hoeveelheid calcium en magnesium. Hoe meer calcium en magnesium, hoe ‘harder’ het water. En wat weer kan resulteren in kalkaanslag in apparaten die met water ‘moeten werken’. De kwaliteit van het drinkwater, wat betreft de hardheid ervan, hangt af van waar u in Nederland woont. Kookt u uw eieren in wat harder water in uw eierkoker, dan kan dat de levensduur van uw eierkoker behoorlijk inkorten. Gelukkig worden sommige eierkokers geleverd met speciale waterfilters die de meeste kalk uit het water filteren. Hou daar dus rekening mee in uw keuze voor een eierkoker. Het kan de levensduur van uw product flink verlengen.

Het oog wil ook wat

Het oog wil natuurlijk ook wat. Moet de eierkoker op uw aanrecht blijven staan, dan kunt u kiezen uit kokers die een buitenkant hebben van RVS (roestvrij staal). Zoals de Cuisinart multifunctionele eierkoker die een fraaie aanblik biedt als deze op uw aanrecht moet blijven staan.

De beste eierkoker

Wij van klesto.nl leveren u onafhankelijke reviews voor huishoudelijke en keukenapparatuur zodat u gemakkelijk uw keuze kunt maken. Want als u een eierkoker aanschaft wilt u natuurlijk de beste in zijn soort. Eentje die doet wat hij moet doen, veilig is en gemakkelijk in gebruik. En ook nog eens er fraai uitziet als hij op uw aanrecht staat.

Wat uw keuze ook wordt, met klesto.nl maakt u altijd de meest overwogen keuze. Met klesto.nl haalt u de eierkoker in huis waar u nog jarenlang veel plezier aan zult beleven. Of het nu gaat om een grote eierkoker, een kleiner model of eentje die uw ei kookt in uw magnetron.

Welke eierkoker u ook kiest, we wensen u nog jarenlang en heel plezier ermee.