Black Friday Dyson

Black Friday is natuurlijk al jaren erg populair in Amerika, waar deze dag standaard de dag na Thanksgiving is. Handig want de meeste mensen zijn dan toch al vrij in verband met Thanksgiving en wat is er nou leuker dan shoppen met korting op uw vrije dag? Er zijn dan ook veel winkels en webshops die op deze dag stunten met hoge kortingen. Ook in Nederland wordt deze dag steeds populairder en er zijn dan ook steeds meer webshops te vinden die met kortingen gooien.

Zo ook Dyson. Iedereen kent dit merk wel, met zijn mooie stijlvolle stofzuigers en haarstyling producten. In 2016 kon je maar zo €100,- korting krijgen op verschillende producten, in 2017 kocht je producten met 30% korting en in 2018 en 2019 waren er ook veel kortingen te vinden. U kunt er dus vanuit gaan dat er ook dit jaar genoeg korting te vinden is. Bent u dus toe aan een nieuwe stofzuiger, stijltang of verlichting, dan kunt u het beste even wachten tot Black Friday.

Dyson stofzuigers

De stofzuigers van Dyson staan erom bekend dat ze erg krachtig, veelzijdig en lichtgewicht zijn. Ze zijn dan ook ontworpen zodat u ze elke dag kunt gebruiken, indien nodig. Ook is de stofzuigertechnologie uitvoerig getest voor een optimale zuigkracht op alle type vloeren. De stofzuigers zijn draadloos te verkrijgen, maar daarnaast kunt u bij Dyson ook terecht voor sledestofzuigers en kruimeldieven.

Dyson haarstyling

De Dyson haarstyling producten zijn minder afhankelijk van hitte zodat uw haar beter beschermd wordt tegen beschadiging van hogere temperaturen. De producten zijn verkrijgbaar met of zonder snoer, zorgen voor een verbeterde styling en tot wel 50% minder schade. Er is een Dyson stijltang, föhn en styler verkrijgbaar.

Dyson luchtbehandeling

Dyson beschikt ook over een groot assortiment luchtreinigers- en bevochtigers. Deze zorgen ervoor dat de lucht die u inademt wordt behandeld zodat u geen verontreinigende lucht binnenkrijgt, maar ook dat u het niet te warm of juist te koud krijgt. U heeft hierbij de keuze uit luchtreinigers, luchtbevochtigers, ventilatoren en verwarmingsventilatoren.

Dyson verlichting

De verlichting van Dyson is zo gemaakt dat het uw taken ondersteunt maar ook uw welzijn. Dit is mogelijk door de op maat gemaakte optiek en door het gebruik van Heat Pipe-technologie, wat ervoor zorgt dat licht voor jarenlang kan worden beschermd. De verlichting is multifunctioneel en volgt daarnaast het daglicht.

Conclusie

Dyson is een erg groot merk met kwalitatief hoogstaande producten die u in uw dagelijks leven prima kunt gebruiken. Of u nou kiest voor een stofzuiger voor dagelijks gebruik, een kruimeldief voor tussendoor, haarstyling voor het perfectioneren van uw haar of het verbeteren van de luchtkwaliteit in uw woning of de verlichting; het is allemaal mogelijk. Wanneer u al van plan was een Dyson product aan te schaffen doet u er goed aan hier nog even mee te wachten. Tijdens Black Friday zijn er veel kortingen te vinden wat voor u betekent dat u uw gewenste product aan kan schaffen met een flinke korting, wat het toch net iets leuker maakt. Uiteraard geniet u ook met de korting van de standaard garantie die bij de Dyson producten zit.

Plaats een reactie