Spiraalsnijder recepten: alle kookboeken op een rij

Klaar om je groenten om te toveren in lekker lange slierten met jouw spiraalsnijder?

Wat zeg je? Geen inspiratie? Met deze kookboeken vol spiraalsnijder recepten kun je gegarandeerd vooruit.

80 gezonde, trendy recepten voor de spiraalsnijder

Dit is de Nederlandse versie van het populaire Engelstalige boek Spiralize Now! van Denise Smart. Het kookboek telt 128 pagina's.

Aan het begin van het kookboek gaat Denise in op de verschillen tussen een aantal soorten spiraalsnijders die verkrijgbaar zijn. De een is geschikter voor grotere volumes en gezinnen en de ander kan beter met bepaalde soorten groenten omgaan.

Je krijgt haar tips en tricks voor het gebruik zodat je de beste resultaten uit je spiraalsnijder haalt met haar recepten.

Niet elk recept is voorzien van een foto van het eindresultaat. Maar de bereiding is altijd lekker makkelijk zodat je aan de tekst alleen voldoende hebt.

Aan bod komen:

• hapjes
• salades
• hoofdgerechten
• bijgerechten
• zoete traktaties

Het is een overzichtelijk kookboek waar beginners zich helemaal mee kunnen uit leven en ook gevorderde keukenprinsen en -prinsessen inspiratie uit kunnen halen. De reviews van kopers zijn positief.

Een berg recepten voor knapperige spiralizer groenten voor een zacht prijsje.

» info & prijs bij Bol.com

Het Spirelli kookboek

In dit Nederlandstalige boek nemen Orathay Souksisavanh en Vania Nikolcic je mee in de wereld van recepten die specifiek met de GEFU Spirelli kunnen worden gemaakt. Het kookboek behandelt 30 gezonde recepten in 72 pagina's.

In het begin behandelen de auteurs een aantal verschillende snijgereedschappen die je kunt gebruiken voor de recepten, waaronder de juliennesnijder, een mandoline en natuurlijk de spiraalsnijder.

Vervolgens krijg je aan de hand van mooie foto's een reeks recepten voor groentenhapjes, salades en hoofdgerechten.

» info & prijs bij Bol.com

Spiralize Now!

Dit is de originele Engelstalige uitvoering van het boek 80 gezonde, trendy recepten voor de spiraalsnijder dat ik hierboven heb omschreven.

Als je net als ik liever in het Engels leest, kun je beter voor deze variant kiezen die ook 128 pagina's telt. Houd er wel rekening mee dat alle hoeveelheden ook in de Engelse varianten opgenomen zijn.

» info & prijs bij Bol.com

150 Best Spiralizer Recipes

Snel, gezond en makkelijk maaltijden met meer groenten en minder koolhydraten maken. Dat is het uitgangspunt van dit kookboek van Jennifer Williams en Marilyn Haugen.

Zoals de titel aangeeft bevat het boek in totaal 150 recepten. Je krijgt zowel recepten met vlees, vis en gevogelte met lekker veel groenten maar ook volledig vegetarische en glutenvrije recepten.

» info & prijs bij Bol.com

Overige kookboeken

De lijst met Engelse kookboeken vol spiraalsnijder recepten is erg uitgebreid. Binnenkort zal ik er nog een paar toevoegen aan deze pagina. Tot dan vind je de rest op een rij bij Bol.com.

1 gedachte over “Spiraalsnijder recepten: alle kookboeken op een rij”

Plaats een reactie